Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Költözés macskákkal! Mire...

Költözés macskákkal! Mire kell figyelnem, mire vigyázzak?

Figyelt kérdés

17 (igen, tizenhét)macskám van, és holnap költözni fogunk 30 km.-el arrébb.

Mire figyeljek oda azzal kapcsolatosan, h megszokják az új helyet? Hallottam már olyan esetekről, amikor a cica visszament, akár kilométereken keresztül is, a régi lakhelyére, hogyan tudnám az ilyesmit kiküszöbölni?? Eléggé tartok tőle, h majd nem szokják meg az új helyet, és elkóborolnak, vagy ilyesmi, viszont ők nekem nagyon fontosak!!!

Bármilyen tapasztalat, tipp, tanács ezzel kapcsolatosan jöhet!!

Köszönöm!! ;)

2010. nov. 16. 19:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szia! Mizujs a cicákkal? Nekem már csak 9 van, mert az egyikük elment "haza" meghalni oda, ahova született és néha haza is járt. És kiderült, nem is tudom miért költözött hozzám az utca túloldaláról kb. a 6. háztól, ugyanis ott is nagyon szeretik a cicákat és tényleg látszik is rajtuk, mert nagyon szépek. A "közös" cicánk beteg volt, tudtam, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, de akinek van cicája, az tudja, hogy cicát elveszíteni is nagyon fájdalmas dolog :,-(((
2010. nov. 23. 21:47
 22/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Engem tényleg érdekel, hogy mi lett a költözés következménye, megszokták-e a cicáid az új lakhelyüket? Légyszi írjál!
2011. jan. 7. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!