Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Költözés macskákkal! Mire...

Költözés macskákkal! Mire kell figyelnem, mire vigyázzak?

Figyelt kérdés

17 (igen, tizenhét)macskám van, és holnap költözni fogunk 30 km.-el arrébb.

Mire figyeljek oda azzal kapcsolatosan, h megszokják az új helyet? Hallottam már olyan esetekről, amikor a cica visszament, akár kilométereken keresztül is, a régi lakhelyére, hogyan tudnám az ilyesmit kiküszöbölni?? Eléggé tartok tőle, h majd nem szokják meg az új helyet, és elkóborolnak, vagy ilyesmi, viszont ők nekem nagyon fontosak!!!

Bármilyen tapasztalat, tipp, tanács ezzel kapcsolatosan jöhet!!

Köszönöm!! ;)

2010. nov. 16. 19:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Persze.Ha macsek lennék imádnám a kiselejtezett foteleket :)

(NSRNSR):D

Bocsi... :)

2010. nov. 16. 20:08
 12/22 A kérdező kommentje:

Valld csak be, h az is vagy!! ;)

Nincs ezzel semmi gond, a legeslegjobb, ha első kézből kapom az infókat ;D

2010. nov. 16. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Oops!!

Lebuktam =( :D

(NSR)

Egyébként ez az NSR= Honda NSR, 125-ös 32 lovas vadállat :)

2010. nov. 16. 20:41
 14/22 anonim válasza:
Na akkor mi már válaszoltunk. Azt megtudnád mondani, hogy a 2003-as NSR hány lóerős, ismétlem lóerős és nem cicaerős :D (lehet ez csak nekem volt vicces, nemtudom) Köszi heló.
2010. nov. 16. 20:51
 15/22 A kérdező kommentje:

áhahahaha ...nah így már vágom...habár elsőre az ugrott be róla az előbb, h biztos vmi új játék kockáknak, vagy ilyesmi, nah mind1 :D

Alényeg megvan, tehát macskák bezárva egy darabig a selejt foteljeik közé, és minden rendben lesz, jól mondom?!

....de ha egy elszökik, akkor tudni fogom, h hol keressem a felelősöket !! tökkomolyeznemvicc!!!

2010. nov. 16. 20:52
 16/22 anonim válasza:
oks. Csak néha engedd ki őket levegőzni is. Ne mindig zárd be őket a fotelbe.
2010. nov. 16. 21:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Jééé, létezik a világon olyan hímnemű személy, akinek ennyi macskája van??? Kongratulésön! De most komolyan! Én nő vagyok és nekem csak 10 van (+ 6 nem enyém). Mégis hülyének tartanak, de szinte mindenki, hogy szeretem a macskákat, mert mindenki utálja őket. Csak tudnám miért, hiszen a legszeretnivalóbb kistársak ők. Vagy csak szerintem?

Ja igen költözés: bizony zárd be őket, ha teheted inkább 2 hétre. Én is ettől félek, ezért nem költöztem még el, mert nem tudok nekik zárt udvart biztosítani. És nekem is fontosak ők.

2010. nov. 16. 21:24
 18/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: a cicaszoba legyen könnyen tisztítható, de legyenek benne zugok ahova a cicáid el tudnak bújni, pihenni. Legyen nekik puha fekhelyük (de gondolom, most is az van). Az enyémek pl. nagyon szeretik a kartondobozokat, újságpapíron is imádnak feküdni, de a jó puha kötött, polár vagy pamut dolgokat is szeretik. Ha már átköltöztél, légyszi írjál nekem, hogy hogyan viselték a cicáid. Köszi!
2010. nov. 16. 21:29
 19/22 A kérdező kommentje:

Igen, igen létezik, és szerintem is nagyon kedves, szép, és okos állatok ;)Amúgy van egy ismerősöm, akinem nem hogy 17, hanem több, mint 30 macskája van (mellette több kutya, libák, csirkék, és még mittudomén)...és a libák, csirkék nem kerülnek kés alá, hanem természetes halállal halnak majd meg :D Mondjuk a feleségével együtt tartják őket, de az állatok azt hiszem első sorban az ismerősöm kedvencei, tehát van ilyen, és nem különc stb....én sem vagyok az, csak egyszerűen szeretem a macskákat.....nálam is mindenki elcsodálkozik, h mííííí?! mennyi?!, meg hogy amibe kerülnek abból vehetnék ezt meg azt blablabla, csakhogy én nem erre-arra akarom a pénzem ezen részét költeni, hanem a macskáimra, mert ez a hobbim, vagy hogy mondjam, szval ők a házi kedvenceim. A doboz az jó ötlet, most a költözés alatt is nagyon tetszettek nekik, és van is elég belőle, puha fekhely megvan, úgy hogy remélem elégedettek lesznek,

Jó tudni azért, h többen vagyunk, akik szeretnek sok állatot tartani.....mondjuk persze vannak, akiknek sok van, mert csak szaporodnak, mert nem ivartalanítanak, meg amúgy sem törődnek nagyon velük, de az megint más.....többek között azért is van ilyen sok, mert ilyen helyekről hoztam el egy-kettőt, pl. amikor a drága kedves gazdi megunta a cicát, és megkérte a szomszédot, h mérgezze már meg a pár hónapos cicát..khmm.

Nah, majd mindenképp megírom ide, h hogyan viselik a költözést, remélem minden rendben fog menni ;)

előző előtti válaszolónak: áá nem kell, a fotelben természetesen van szellőztetőrendszer, há nem akámilyen lesz aza fotel, há...:DD

2010. nov. 16. 22:07
 20/22 anonim ***** válasza:
:D
2010. nov. 17. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!