Mi legyen a cica vagy a barátom? Mind kettot szeretném, de hogyan?
Szia.
Előttem szólókkal egyet értek.A cica azért fúj,mert valszín a párod bántotta.Arról nem is beszélve,hogy téged így ismert meg,így szeretett meg,akkor most mit nyavalyog?!
Én leülnék vele,és komolyan elbeszélgetnék,hogy tulajdonképpen mit is akar tőled?Mert sztem aki ennyire keresi a kifogást,az a kapcsolatból is keresi a kilábalási lehetőséget!Én egy pasiért nem adnám a cicámat,vagy elfogad vele,vagy nem kell.Mondjuk szerencsém van a férjemmel,8 éve vagyunk együtt,először 2 NImfa papit kaptam a szülinapomra,majd rá 2 évre jött Hamu cicám,megbeszéltük a dolgot,és megkerestük Őt,Ő pedig kiválasztott bennünket.
Azzal a válaszolóval pedig nem tudok abban egyet érteni,hogy a tökéletesen beoltott cicáktól elkapnánk valamit.Ez tévhit.Nem megyek messzebbre,mint 25 évet,mikor a vidéki emberek nagy része még gazdálkodásból élt,ott nem volt ennyi vegyszer,mint mostanság,és bizony sokkalta "közelebbi" viszonyt ápolt a gazda az állataival,és mégis több volt az egészséges ember.Én is kiállok kérdező mellett,az én cicám is fent alszik a lábamnál,sőt az ánuszát is lerakja,mégsem vagyok büdös,és fertőző beteg,és nem érzem magam tracának sem.
Kedves Kérdező,ne hagyd magad és sok sikert és örömet a cicádban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!