Mennyi idős korában ajánlatos egy macskát pároztatni?
Azért mert imádják az ismerősök nagyon jó a természete,és az anyjának is ilyen volt,nagyon drága egy ilyen macska,és már szeretnének is tőle ha lesz neki.Lenne nekik otthonuk.
és ez volt a kérdés?
Köszönöm szépen :D
Nem haragudtam azért amit írt csak én nem egy úgynevezett "szaporító vagyok" hanem barátoknak szeretném ajándékozni mert mint írtam drága és nehezen elérhető,így nekik is lehet ilyen cicusuk(kis szerencsével a személyiségét is megkapják a kicsik).
Egyébként is csak 1 alkalomról lenne szó.
Mégegyszer köszönöm :D
NEkem is ilyen cicám van. Ő tegnap volt 7 hónapos. Majd én is szeretnék 1 almot tőle. Egyet megtartanánk, hogy ne legyen egyedül napközben a többit pedig mi is a családnak szánjuk. És mielőtt valaki elkezd ócska szaporítónak nevezni én sem a pénzért csinálom...
A válaszra visszatérve én úgy tudom h jó ha vársz 1 éves kora utánig, mert addig még nő a cica és ha előbb szül akkor megáll a szülésben. Nekünk volt 1 kinnti cicánk 9 hónapos korában már születtek kiscicái és tényleg megállt a növekedésben... :S
Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!