A miénk is le szokott vadászni, például azóta tudom, hogy vakarózom elalvás előtt, mióta ő rendszeresen levadássza a vakaró kezem :) Korábban észre se vettem ezt a szokásom.
2010. nov. 10. 13:40
12/23 anonim válasza:
Mi mikor lefekszünk aludni párommal, akkor a cica a székben alszik. Aztán hajnalban ha kimegyek wc-re, mire visszaérek a szobába, a macs már az én helyemen, teljes hosszában elnyújtózva alszik. Persze keresztben... Aztán odébb rakom, hogy nekem is jusson hely, ha elfészkelődtem, jön ő is, és odabújik hozzám, és alszunk tovább. Zabálni való egy cicus! ^^
2010. nov. 10. 14:03
13/23 anonim válasza:
Igen,6 hónapos nőstény cicám van.Anyával élek és mindig kettőnk között ingázik de legtöbbször ha felébredek akkor vagy arra hogy éppen rám mászik,(vagy a lábfejemet nyúzza) vagy ott fekszik mellettem.:D
2010. nov. 10. 14:05
14/23 anonim válasza:
Nekem a nagypárnámon a fejem mellett alszik. Ha nem hagyom meg ott neki a helyet este a lábaival arrébb nyomja a fejem.. :D
2010. nov. 10. 14:34
15/23 anonim válasza:
Kétszer aludt eddig velem, 2 és fél hónapos kandúrka.
Egyszer hajnali 3kor keltett fel, hogy játsszak már vele egyszer meg hajnali 4kor :D
2010. nov. 10. 16:07
16/23 anonim válasza:
Voltak próbálkozásaink, a macskának tetszett is a dolog, főleg azért, mert akkor keltett fel, amikor csak akart =D Ez viszont nekem nem tetszett annyira.
De azért mostanában is gyakran előfordul, hogy este ledőlök olvasni egy kicsi, vagy valami, és persze egyből elalszok, és úgy szoktam felébredni, hogy egy macska fekszik mellettem =D Őcicasága szinte mindig felmegy az ágyamba, én meg olykor melléfekszem és elkezdem simogatni. Néha dorombol is, és olyankor mindig sikerül álomba dorombolnia engem is, meg saját magát is =)
2010. nov. 10. 16:57
17/23 anonim válasza:
Nekem 2 éves ivartalanított nőstény cicám van,találtuk.Párom eéőször közölte h kinti cica lesz,utána jött az h legyen benti és bemehet a nappaliba,de a háló tabu.Mondanom sem kell h mellettem alszik a párnán.Sőt,ha nem jön be magától,párom hozza be és teszi le mellém.Változnak a dolgok.És szerencsére amíg nem szól az ébresztő addig csönd van. :)Imádnivaló kis cicus.
2010. nov. 10. 19:13
18/23 anonim válasza:
Nekem kijárós cicáim vannak, tehát bent is lehetnek, ki is mehetnek, ettől függetlenül velem alszanak. Aztán van, hogy arra ébredek, hogy játszanak a kezemmel, vagy tépik a hajam, de megéri :) Imádom őket :):) És nem is tudok már nélkülük elaludni :)
2010. nov. 10. 20:20
19/23 anonim válasza:
Ja és nem egyszer arra ébredek, hogy ledúrnak az ágyról :D Volt rá példa, hogy én éppen a szélén voltam, a macska meg keresztben a nagy részen :D
2010. nov. 10. 20:22
20/23 anonim válasza:
Nekem 3 cicám van, az egyik mindig velem alszik, ő nagyon szeret engem. Vagyis inkább rajtam, engem meg szinte letúr az ágyról. :D A másik kettő ritkán alszik velem, de éjszaka időnként megjelennek dorombolva, simogatást kunyizva, az orrukat az arcomba nyomva. :)
Ha viszont mind a 3 velem alszik, az már eléggé nehézkessé teszi a kényelmes alvást számomra, főleg amikor nekiállnak játszani vagy veszekedni... rajtam. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!