Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicának mi lenne jó a szokásos...

Cicának mi lenne jó a szokásos szállítóbox helyett?

Figyelt kérdés

A szállítóboxot nagyon utálja, ki is töri az ajtaját. Csak benti cica, nem szokott utazni, csak annyit hogy 2x volt állatorvosnál.(a 3. alkalomnál nem tudtam vinni amiatt hogy kitört)

Valami barátságosabb megoldást keresek hogy hogyha a helyzet úgy hozza hogy valamiért orvos kell vinni akkor ne legyen az egy óriási stressz mindkettőnknek. (már ha épp el lehet vinni mert nem töri ki az ajtót)

Gondolkodtam azon hogy vennék macska hámot és valami ilyesmi táskában rögzítve vinném:

[link]

De nem tudom mennyire lenne biztonságos, vagy hátha van itt valaki akinek jobb megoldása van erre.

febr. 18. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*Szállítás
febr. 18. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Félreértések elkerülése végett és a saját válaszom kiegészítéseként, én sem javaslom, hogy ölben vidd. Én is csak azért használom ezt a módszert kocsiban, mert így végigalussza a kezemben a fél órás utat, ordítozás és kaparászás helyett. Ilyenkor én kellek neki, hogy megnyugodjon, hordozóból egyenesen a kezembe mászik és alszik, vagy szerelmes tekintettel bámul. A rendelőben viszont már elviseli, hogy hordozóban kell lennie. Szóval nyilván ezt ne csináld utánam.
febr. 18. 16:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Valószínű egy nagyobb szállítóbox lesz amiben nagy helye lesz és előtte hozzászoktatom ahogy írtátok.

Reménykedtem a hám+táskában amiből ki tudja dugni a fejét, de így hogy írtátok hogy nem biztonságos inkább nem kockáztatok + tuti hogy csak a képzeletemben lenne nyugodt benne.

Köszi a válaszokat.

tegnapelőtt 10:19
 14/14 A kérdező kommentje:
#12 az orvos látogatások után ő is így volt hogy semmi sem kellett neki, a kedvenc dolgai sem, csak hogy rajtam feküdjön. Én meg bűntudatosan hogy 'hát még ezek után is szeretsz?' :D
tegnapelőtt 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!