Kismacska benti tartása?
Olyanok segítségét szeretném kérni, akik bent tartanak cicát!
Mi most próbálkozunk vele először, tapasztalatlanok vagyunk még a témában. Kaptunk ma egy szelíd kis 10 hetes kandúrt, behoztam a házba, és egyből megfürdettem, mert nagyon koszos volt szegény. Alig vártam, hogy végre bent legyen velünk. Na de! Fürdés után annyi bolha bukkant elő benne, hogy az borzasztó. Én az előző gazditól kaptam egy kis tégelyben címke nélkül cicasampont, de ettől csak jobban életre keltek…
Ki- milyen bolha irtó sampont ajánlana a cicára, ami tényleg hatásos? Milyen egyéb dologra kell még figyelnem, hogy teljesen kipusztuljanak a bolhái?
Nem fog kijárni, csak benti cica lesz. Cica wc, fekhely, etető-itató, játék, fésű, minden megvan. De erre nem számítottam, mert azt mondták benti cica volt…
Amint megoldódott ez a probléma, természetesen elviszem állatorvoshoz is, hogy megvizsgálja, nincs e más baja. Gondolom kell majd neki oltás és féreghajtó is.
Köszönöm előre is a segítő szándékú válaszokat!
Az a fontos, hogy hogyan mosdatod vele.
Kell tenni a nyaka köré egy nyakörvet, hogy a bolha ne tudjon felszaladni.
Aztán tedd csak bele a meleg vízbe, és így szép lassan megfulladnak a bolhák.
Az amerikai álladvédők rendszeresen használnak teljesen kommersz mosogató szert is, ami illat mentes. Minél kevesebb vacak van benne, annál jobb, hiszen a cica nyalogatni fogja.
Nem ez a fontos, hanem hogy hogyan.
Itt a videó a technikáról.
Az összes ágynemüjét, játékát át kéne mosni, hogy ne maradjon abban se bolha.
És csak hogy biztosak legyünk, tuti tíz hetes az a cica?
Sajnos sokan hazudnak, mert túl akarnak adni rajtuk, és a valóságban jóval fiatalabb a cica.
Ugye már nem kiscica kék a szeme? Nyúlánk kamasznak néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!