Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen cicád van =)?

Milyen cicád van =)?

Figyelt kérdés

Mennyi idős?

Hogy hívják?

Szokott rosszalkodni (mit?)?

Fiú vagy lány?

Ha akarsz még írni ezenkívül valamit, csak nyugodtan :)

2010. nov. 7. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két cicám van egy 7 éves ő Garfield fajtája Tiffany ő nagyon nyugodt cica Kisfiú nincsen ivartalanítva és nagyon válogatós csak a tejet vagy az ásványvizet issza meg és ételekből is nagyon válogatós csak a tasakosat eszi meg.A másik cicám 10-12 hónapos ő Bubu fajtája Karthazui csak a foltjai máshol vannak és több van belőlük ő nagyon játékos ő is fiú és ő sincs ivartalanítva ő bármit megeszik vagy megiszik.Mind a kettőjüket a közeli játszótérről hoztuk fel.Imádom őket. :) =) =) :]
2010. nov. 8. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
az előző vagyok. megnéztem de kiderült hogy házi cicák vagy a keverékük mert van bennük ez is az is.de attól nagyon cukik.
2010. nov. 8. 14:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Nekem egy 3 hónapos fiú cicám van, Brunonak hívják. Sima házimacs de imádom <3

Nagyon rossz... a bútorokra felmászik és kihúzza a szálakat =/ Néha meg halálra ijeszt... elbújik és rám ugrik.. a kedvence a bújócska :D

Ma este velem aludt, hajnali 3kor meg felébresztett játszani :D

2010. nov. 8. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:

6 hónapos fóka jegyű himalájai perzsa kislány Szofi :)

Igen szokott: pl. amikor felsöpröm a lakást mániája, hogy neki futásból szétturja a felsöpört 'kupacot'... továbbá imád hajnal 4kor felébreszteni azzal h rámmászik és úgy dorombol mintha egy vonat menne át a fejemen... Vettem már neki minden féle márkás tápot Orijentől kezdve Rc-ig, de mindegyiktől fáj a hasa :S így maradt az olcsóbb táp és a házi kaja. IMÁDJA :) úgy mint én őt!

Talán ennyi, a legjobb cica a világon!

2010. nov. 8. 18:03
 15/16 sütimenus válasza:
100%
teknőctarka cicám van Zserbó,6éves ivartalanított fiú
2010. nov. 10. 16:00
 16/16 anonim válasza:
100%

Mind a kettő tipikus házicica:) És imááádom öket:D

Eggyik 2 évnél kicsit több a másikat meg befogattuk az utcáról de kb 4 éves lehet.

Mind a kettő lány:)

Fhuu..Rosszalkodni:)Szoktak persze.

Nem túl fantázia dús a nevük:D Cilu a 4 éves a Cila meg a 2:)

A Cila olyan aranyos szokott lenni mert amikor aludni akar a fütőtestre fől mászik és a melegre ráfekszik:)

És itthon ő a főnők legtöbbször:)Imádja ha kényesztetjük:)

És ő leginkább csak esténként olyan bújos,dorombolos..

Nappal harap:)) Na és a kutyáink nélkül már egy napot se bir ki:))

A Cilu az mág másfél év után is ugy hálája meg hogy befogadtuk, hogy amikor meg lát minket oda rohan és nyávog ezerrel:):)(L)

2010. nov. 13. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!