A macskánknak vettünk egy Whiskas alutasakos macskaeledelt, és hogy is mondjam, olyan kocsonyás volt, amikor kijött, tehát egyben kijött az egész. Ez miért lehet? Csak véletlen lett olyan, vagy a boltban van ilyen is?
Mondjuk nálam alap, kedves 17-es, hogy ha állatot vállaltam önként és dalolva, akkor annak biztosítom a normális táplálkozást. Igen, akár olyan áron is, hogy magamon spórolok, mert a macska az én hóbortom, innentől én vagyok felelős érte. Nyilván van egy határ, egy hajléktalantól vagy mélyszegénytől nem elvárható, hogy a hozzá csapódott állatkáknak jó minőségű tápot vegyen sok pénzért, de aki ide tud írogatni, az nem mélyszegény. Mellesleg a Whiskas igen sok pénzbe kerül a minőségéhez képest, ennyiért vagy kevesebbért jobbakat is lehet venni. És ez a baj ezzel a pénzzel takarózással, Whiskasra futja, miközben olcsóbban is van ugyanez a szint, csak ha erre valaki fel meri hívni a magadfajták figyelmét, akkor még nektek áll feljebb.
Mondjuk az alutasakosnak egyébként se kéne naponta lecsúsznia, pláne többször. Jó minőségű száraztáp vagy jól összeállított nyers etetés, ezek meg maximum nasik, kiegészítők, de nem főétkezések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!