Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskánknak vettünk egy...

A macskánknak vettünk egy Whiskas alutasakos macskaeledelt, és hogy is mondjam, olyan kocsonyás volt, amikor kijött, tehát egyben kijött az egész. Ez miért lehet? Csak véletlen lett olyan, vagy a boltban van ilyen is?

Figyelt kérdés

jan. 12. 09:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
10%
#19: Senki nem mondta hogy "baromi jó", de valóban sokkal jobb mint a gyorséttermekben kapható bármelyik hulladék amit sokan istenítenek!
jan. 12. 14:05
 22/35 anonim ***** válasza:
80%
Senki nem isteníti és nem jobb
jan. 12. 14:08
 23/35 A kérdező kommentje:
Jesszusom, ez az eddigi legjobb kérdésem, úgy kb. 4-5 óra alatt 22 válasz!
jan. 12. 14:09
 24/35 Irdatlan Infláció ***** válasza:
72%
A világ egyik legjobb gyártója 💀 istenem végy magadhoz 💀
jan. 12. 14:11
 25/35 A kérdező kommentje:
Ja... Most már nem beleszólásnak, azt hittem eddig, hogy tök jó, mert a macska már nyávogott meg szaladt a tányérjához, amikor hallotta, hogy jön a tasak... De akkor csak simán éhes volt.
jan. 12. 14:17
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van benne valami, amire rákattannak. Az enyém akkor is ette, ha előtte éppen evett mást. A cica elvileg nem eszik, ha nem éhes.
jan. 12. 14:20
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van benne valami ízfokozó. Enyémek is kaptak egyszer egy dobozzal karácsonyra. Alig bírtam őket visszaszoktatni a megszokott kajájukra.
jan. 12. 14:38
 28/35 anonim ***** válasza:
90%
Enyém akkor különc. Gyerekem hozott valahol ajándékba kapott (nektek van cicátok, vidd) egy db tasakot. Maccs megszagolta és hátán a bőrt rángatva ott hagyta ( az nála azt jelzi, hogy fujj..)
jan. 12. 15:16
 29/35 anonim ***** válasza:
67%

Mondjuk nálam alap, kedves 17-es, hogy ha állatot vállaltam önként és dalolva, akkor annak biztosítom a normális táplálkozást. Igen, akár olyan áron is, hogy magamon spórolok, mert a macska az én hóbortom, innentől én vagyok felelős érte. Nyilván van egy határ, egy hajléktalantól vagy mélyszegénytől nem elvárható, hogy a hozzá csapódott állatkáknak jó minőségű tápot vegyen sok pénzért, de aki ide tud írogatni, az nem mélyszegény. Mellesleg a Whiskas igen sok pénzbe kerül a minőségéhez képest, ennyiért vagy kevesebbért jobbakat is lehet venni. És ez a baj ezzel a pénzzel takarózással, Whiskasra futja, miközben olcsóbban is van ugyanez a szint, csak ha erre valaki fel meri hívni a magadfajták figyelmét, akkor még nektek áll feljebb.

Mondjuk az alutasakosnak egyébként se kéne naponta lecsúsznia, pláne többször. Jó minőségű száraztáp vagy jól összeállított nyers etetés, ezek meg maximum nasik, kiegészítők, de nem főétkezések.

jan. 12. 22:47
 30/35 anonim ***** válasza:
44%
Egy egérben mennyi színhús van? Komolyan érdekel. Szerintem az egér tömegének 90%-a csont, bôr, belsôség. Izom mennyi lehet rajta?10%?
jan. 15. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!