Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma adtuk el a 6 hetes 6db...

Ma adtuk el a 6 hetes 6db cicánkat, és az anyacica csak nyávog és keresi őket. Mivel lehet megnyugtatni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jajj istenem, ezt a dumát.... Épphogy elkezdenek rendesen enni, bőven lenne mit tanulniuk, te meg már túl is adsz rajtuk.. Azért mert a sok hülyének óccssóón kell fajmacska, lehetőleg még szopós korú, mert a nagyobb már ugye túl öreg, na ez a részedre a legkevésbé sem felmentés, sőt!!! Csak egy szaporító vagy, akinek semmi nem számít, csak a lóvé, aki kiszolgálja az agyamentek igényeit. És most lehet megsértődni!!
2010. nov. 8. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi az hogy idősebben nem kell senkinek? Ez röhej. Én fix hogy nem adnám oda a macskámat olyan embernek akinek csak ilyen picikének kell mert "jaj olyan cuki". És ha már nagyobb lesz akkor mi lesz? Már nem lesz cuki akkor már nem is lesz olyan érdekes gondolom az ilyen embereknek. Ilyen pici cicáknak még szopniuk kell, szerinted hány cica fog normálisan felnőni közülük? Ilyen kicsinek még az emésztőrendszerük is olyan fejletlen hogy a legtöbb tápot meg se tudják emészteni. Úristen...Felelősségvállalásról hallottál már? Milyen tenyésztő vagy te aki ennyit nem tud a macskákról? Mocskos szaporító...
2010. nov. 8. 16:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. Ingyenesen adtuk el őket a vásárban. Na most jó? 9 cicánk volt összesen, nem lehetet... Mindegy
2010. nov. 8. 19:15
 14/19 anonim válasza:
az a gond hogy 6 hetesen nem igen tudnak rendesen emészteni, lehet megeszi a kaját de annak nagy része kimegy a szervezetből. Anyatej lenne a normális étel neki még. Sokan mondják 5 -6 hetesen el lehet vállasztani, de ez nem így van... az ideális az lenne mikor az anyamacska kezdi önállóságra szoktatni. De ki várja azt meg...
2010. nov. 9. 10:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Miért nem ivartalaníttatod, nem lenne ez a vásárba járkálás, könnyebb lenne nektek is és a macskának is.
2010. nov. 9. 11:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan ismerősöm aki folyton a piacra hordja ki a cicákat ahelyett hogy ivartalanítaná szerencsétlent. Még azt se lehet mondani hogy nincs pénzük, úszómedencés ház stb...Egyszerűen sajnálják rá. Mondanom se kell hogy vidékiek, na mind1, erről már nyílt itt egy másik kérdés... Amúgy kérdező, csak hogy tudd, az anyaállat szervezetének is nagyon ártalmas ha agyfolytában szül. Akinek meg nincs ivartalanításra pénze, az ne tartson állatot. Nem értem hogy miért gondolják egyesek hogy az bármire kifogás hogy "nincs állatorvosra pénz". Basszus mióta kötelező állatot tartani?
2010. nov. 9. 11:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy folyton szül? Összefogalmaztok mindent! 2x szült eddig ! Először kettő, azokat megtartottuk, majd egyszerre hat! Ez van! És mostmár kap fogamzásgátlót! Én csak azt kérdeztem hogy miként lehet elfeledtetni a gondolatát a kicsikről akik elmentek! De köszönöm kérdésetek már megnyugodott! EGYÉB VALAMI?
2010. nov. 9. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:
hathetes korban csak hozzá nemértő adja el a kiscicát!
2010. nov. 14. 12:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem írtam olyan rosszakat, csak azt, hogy idő kell az anyukának, mig lenyugszik. Annak örülök, hogy kap fogamzásgátlót, hogy nem szeretnétek több kiscicát, olyan sok gazdátlan kis állat, hogy nagyon nehéz nekik gazdát találni. Azért javasolnám az ivartalanítást, hosszú távon olcsóbb, és egyszerűbb, nem kell mindig adagolni a gyógyszert, de ha most egyszerre annyi pénzetek, akkor mindegy mikor, csak ajánlom, mert tényleg az a legjobb megoldás. Remélem már jobban van a cicád.
2010. nov. 14. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!