A macska amikor teli szatyorral jövök haza a bevásárlásból, olyankor azt hiszi hogy azt a sok cuccot és kaját azt én odakint vadásztam?
Figyelt kérdés
És amikor mondjuk leugrok 5 percre a kisboltba vagy kenyérért, olyankor látva hogy milyen hamar visszaértem kintről a zsákmánnyal, vajon büszke rám hogy milyen jó vadász vagyok? Esetleg tényleg azt hiszi, hogy én azt valakitől elvettem, vagy levadásztam érte valakit?dec. 29. 16:01
2/3 anonim válasza:
Olvastam én is ilyen elméletet, hogy amikor lelépsz otthonról, akkor azt hiszik vadászni mentél, mert nyilván ők kb ennyit értenek a világból, hogy lehet pihenni, vadászni meg enni :D Szerintem valami lehet benne, még ha nem is gondolkodnak azért ennyire összetetten.
3/3 anonim válasza:
Szerintem biztos ez van a kis fejükben. Családtag vagy, aki napi szinten eljár vadászni, hogy legyen élelmük. Ezért cserébe mi is szoktunk kapni tőlük apróságokat... Párom a cipőjébe döglött pókot, én az ágyamra döglött legyet, legutóbb pedig egy galacsint tett valamelyikük a cipőmbe, amit előtte való nap vadászott elő az ágy alól.
Nálunk az egyik kandúr a gyerekkori énemre emlékeztet. Hazajövök teli szatyorral, belépek a házba, ő már rohan elő és amint leteszem a szatyrot, már mászna bele, hogy mit vettem. Mint amikor gyerekkoromban mi is rárepültünk anyára, amikor hazajött a boltból, hogy nézzük, mit hozott nekünk :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!