Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 5 napra magara hagyható a cica?

5 napra magara hagyható a cica?

Figyelt kérdés
10honapos benti cicánkat hagynánk otthon, mert sielni megyunk. Edesanyukam reggel es este tud menni hozza almot takaritani es enni inni adni neki . Nagyon nyugodt cica, britt kek . De meg nem hagytuk egyedul eddig. Aggodom, hogy depis lesz es maganyos. Nem tudom mi lenne jo megoldas? Elvinni inkabb a cicat anyukamhoz vagy igy a jobb, hogy jon hozza reggel este? Azt is olvastam, hogy az idegen kornyezet nem jo hatassal van ra. Tanacstalan vagyok.
dec. 28. 21:25
 1/4 kutyafule4 ***** válasza:
79%
Simán, egy kicsit még fiatal, szóval ha tud játsszon vele egy kicsit, alapvetően a macskák remekül elvannak ha tiszta az almuk és van kaja/víz. Viszont mindenképp azt javasolnám, hogy anyád menjen hozzátok, mert a környezetváltozást viszont nehezen viselik. Ha hazamentek számíthatsz némi duzzogásra, illetve természetesen az alapszabályok itt is élnek, amit kell zárjatok el, mérgező növény ne legyen elöl, ugyanúgy mint amikor otthon vagytok. Az se árt ha szétszórva hagytok elöl neki játékokat.
dec. 28. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Nem lesz depis, nyugi, csak hiányol titeket. Semmi gond, naponta egyszer legyen friss víz, friss étel, és alomtakarítás. :)
dec. 29. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem magára hagyás. Napi kétszer el lesz látva, ki fogja bírni.
dec. 29. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz! :) Az én cicámnak nincs baja az idegen környezettel pl, de van amelyiknek igen, így az a biztis ha anyukád megy hozzá.
dec. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!