Itthon hagyhatom a macskát a karacsonyfaval? Nem borítja fel? Nem dől rá?
Mi ma a párommal feldíszítettuk a fát mert már nem bírtam várni tovabb😂
És a kis macska olyan kíváncsi tuti meg akarja nézni közelebbről is 🙄 nagyon bátor fiú 8 hónapos kis cica.
Mi lesz ha felboritja és rá dől? Annyira féltem. Ami új a lakásban mindenre fel mászik 🙄
A macskát mit mond?
De. Ha nem leszel otthon, unatkozik, a csillogó-villogó díszekkel,
színes gömbökkel játszani akar, és rá fog ugrani.
Nem tehet róla, ilyen a természete: játékos.
Rajtad múlik, hogy mi történik.
Például bezárod a szobát. Kulcsra.
ajjaj :-) nálunk nyáron már próbából fölmászott az akkor 3 hónapos kiskandúr a kerti fenyőre ( 8-10 méter) lefelé persze nem ment neki, mászhattam fel érte létrával. utána fél napig sértett pofával nyalogatta a gyantás mancsait :-)
szóval óvatosan
Ha egyedül hagyod vele, borítékolható hogy minimum leszedi és tönkreteszi a díszeket, de az sem kizárt hogy kidönti mire hazamész.
Ez egy külön kihívás a macskásoknak. Vannak akik elkerítik valami ráccsal a fát, vannak akik egy olyan szobában állítják fel amit mindig csuknak és ahová a macska nem mehet be, én úgy oldottam meg hogy vettem egy kisebb műfenyőt. Van olyan év amikor inkább fel sem állítom, túl nagy macera két macska mellett, ha pedig felállítom akkor a könyvespolcom tetejére teszem, ahol nem érik el, plusz becsukom annak a szobának az ajtaját ha nem vagyok ott, hogy ne másszanak fel rá.
Amúgy teli van a youtube macskás-karácsonyfás katasztrófavideókkal, nincs számukra érdekesebb dolog, mint egy illatos, csillogó-villogó, díszes fenyő 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!