Szerintetek haza johet meeg?
Figyelt kérdés
Sziasztok 2 napja eltunt a nosteny cicam megneztuk sehol nincs bezarva hivtuk is de nem jott ugy kb 4-5 honapos szerintetek van ra esely hogy hazajoon?dec. 6. 16:40
1/5 anonim válasza:
Sajnos minden benne van a pakliban. Esély van rá, reméljük meglesz. A továbbiakban vigyázz, hogy ne szökjön ki
2/5 anonim válasza:
4-5 hónapos macska még kicsi, ne engedjétek elkószálni
3/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy vissza jön-e senki sem tudja. A macskák már csak ilyen szabadszellemű állatok, nem nagyon szeretik magukat egy helyen tartani (vannak kivételek). Volt az egyik barátnőmnek egy kedvenc macskája (nagyon különleges szőre volt) és egyszer elkóborolt. Az egész várost végig jártuk, még szórólapoztunk is. Végül másfél év után csak úgy haza ment. Vannak még csodák
4/5 anonim válasza:
50-50%, vagy hazamegy,vagy nem. Autó elüthette,kutya megfoghatta, stb. Érdemes éjszaka keresni, akkor nagyobb a csend. Bízz a legjobbakban, és ha nem fogyó eszközként akarod a macskát, akkor igyekezz lakáson belül tartani. Szurkolok,hogy előkerüljön
5/5 anonim válasza:
4-5 hónapos. Nem valószínű. Van chippeltetve, egyáltalán?
Nekem így lett háromhónapos kiscicám, hogy "valaki" kint tartotta, ő elkóborolt, én rátaláltam és onnantól a sajátom.
Neki nem volt chip, míg nem tetettem bele, elvittem állatorvoshoz, oltások, minden - aztán megjelent a gazdája egyik nap hogy övé a macska.
Nem, bocs... te hagytad elkószálni, chipje sem volt, oltások sem... bocs, lehet eltaka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!