Mennyi idősen lehet ivartalaníttatni egy fiú macskát és hogyan érdemes megfürdetni a macskát?
10/
Ezt most kinek írtad?Én nem írtam macska sampon árat különben is tegnapi napon vásároltam egy flakonnal.És nem is csavargott tegnap a macska meg úgy általában próbálom nem hagyni.Mai napon se megy sehova az már biztos pláne,hogy még meg is lesz fürdetve.
Fél éves korára kb ivareretté válik így ivartalanítható is. Ha kinti-benti akkor mindig is fog csavarogni. Olyat nem tudsz hogy a telken tartod (felmászik 8 méter dróthálóra is csak ott fog vernyákolni mert lefele nem tud jönni) szóval vagy bent tartod vagy megszokod hogy fél napig nem látod. Fürdetni a legjobb ha megszeretteted vele, ha nem megy akkor két emberes a művelet: egy fogja a macska grabancát a másik szépen megfürdeti ezalatt. Cicasampon: panzi pet 1200 ft nem tétel, van sokféle bundához szerintem nem lerángatás, más a macska bőre más a kutyáé és más a mienk is. Ez evidens hogy nem jó egy szappan mindre, szerintem. A luxi maxi 2-12000-es cicasampont már én is csak flancolásnak tartom viszont.
Amire nagyon vigyázz ilyenkor, hogy meg ne fázzon, nagyon lassan szárad ki a bundájuk ezért erre figyelni kell ilyen hidegben. A fürdővíz meg ne legyen olyan meleg mint a tied, nem jó nekik, olyan 30-35 fok közti legyen kb
13/
Hát nem sikerült megfürdetni karmolt bár annyira nem sikerült azért neki a karmolás de egyedül ez nem nagyon kivitelezhető.Lehetséges kipróbálom a száraz sampont.
15/
Szerintem macskánál nem biztos,hogy jó ha levágják a körmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!