Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet a saját ágyára...

Hogy lehet a saját ágyára szoktatni?

Figyelt kérdés
Vettem neki ma egy ágyat (mint a kutyaké) hogy lehet rászoktatni hogy ott aludjon?

ma 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de kb. sehogy. Ha neki megtetszik a formája, színe, szaga, akkor belefekszik önként, ha nem akkor nem.

Esetleg ha van már kedvenc párnája vagy takarója és azt átteszed az új ágyba, akkor talán..

ma 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Mi is volt h vettünk. Sose használta.
ma 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha figyelembe se veszi az ágyat, akkor azt szerintem megteheted, hogy raksz bele valamilyen jutalomfalatot, és akkor legalább annyit elérsz, hogy odamegy az ágyhoz, megszagolja, ismerkedik vele. De igen, kényszeríteni nem lehet hogy belefeküdjön, de jutalomfalattal, esetleg a kedvenc játékait belerakhatod, és akkor hátha egy picit érdekesebb lesz neki az ágy.
ma 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Hálisten mar benne alszik gyorsan ment😀
ma 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Aztán holnap mást gondol :) Enyém kb. a lakás minden pontján aludt már néhány napig, hiába hurcoltam utána a kedvenc fekvőpárnáját, mindig arrébb cuccolt. Beletörődtem.....
ma 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!