Hozzá tudom szoktatni a kutyámat egy saját fekhelyhez?
Figyelt kérdés
Fél éves, eddig még nem volt fekhelye. Hol a kanapén, hol a földön, hol a szék alatt alszik. Szeretném ha lenne egy saját kis kuckója. De szerintetek hozzá tudom szoktatni? Feleslegért nem venném meg2016. okt. 2. 21:23
1/3 anonim válasza:
Én csak a saját példámból tudok neked válaszolni.Én megvettem de egyszer se fekudt önszántából bele.Aztán nem is erőltettem ha neki nem kényelmes.Ettől függetlenül ha mostantól oda parancsolod akkor lehet megszokja.Én nem voltam képes.
2/3 anonim válasza:
Ha kényelmes neki, meg jó helyre rakod (nem akarod eldugni a leghátsó sarokba, ahol nem lehet a közeledben, meg nem tarthat szemmel semmit), akkor használná, ha nem, akkor nem. Különösebben szoktatgatni nem érdemes, úgyis csak akkor fog benne pihenni, ha az neki tényleg jó :)
3/3 anonim válasza:
Az én kutyámat nem kellett szoktatni, magától ment és oda feküdt, mert kényelmes neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!