Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskakakát bele szabad...

A macskakakát bele szabad dobni a kommunális kukába?

Figyelt kérdés
Vagy ti mit csináltok vele amikor az alomból kiveszitek?
nov. 17. 21:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Persze.Nyugodtan belemehet.

Van olyan, ami komposztálható is.

nov. 17. 21:27
 2/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem az almot mondja a kérdező, hanem a macskasz@rt, ha így jobban érted.

Én a wc-n húzom le, de van, hogy kirakom az udvar végébe, trágyának. Bérházban csak a ec játszik, és igen, a kukába s bedobható, miért ne? Büdösebb már nem lesz tőle.

nov. 17. 21:30
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
*csak a wc játszik, elírtam
nov. 17. 21:31
 4/16 anonim válasza:
59%
Mindenképpen a WC-t használnám kaka megsemmisítésére.
nov. 17. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne? Azért fizeted a hulladékszállítási díjat.
nov. 17. 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Az az igazság, hogy a kukákba sajnos ennél sokkal durvább és veszélyesebb dolgok is belekerülnek, a macskakaka azokhoz képest babahintőpor
nov. 17. 23:02
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
A gyerekszart szerinted hova rakják? Na nem récsölék, ők kihajítják az út mellé.
nov. 17. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Ó bakker, több mint 20 éve lezárt zsákban teszem a kukába a használt almot. Illegális földönkívüliként így elősegítve a bolygótok mielőbbi pusztulását. Ti lúzerek meg a klímakatasztrófától rettegtek...
nov. 18. 00:07
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

WC-be marhára nem kéne dobni, hacsak nem speciális, erre szolgáló almot használsz.

A klasszikus csomósodó alom - a betonit - ugyanis, ami ugyebár bevonja a kakát, remekül leülepszik és beleköt a csövekbe, tönkretéve a hálózatot. A legtöbb csomagolásra rá is van írva ez egyébként.

Bezacskózzuk, lehetőleg légmentesen lezárjuk és megy a kukába, természetesen. Ha nem akarod a lakásban a saját kommunálisba dobni, léteznek direkt szagzáró alomkukák.

nov. 18. 06:38
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A wc nekem furcsa lenne. Egyrészt nem tartaném túl higiénikusnak,hoyg oda dobjam, ahova mi is járunk. De ha le van húzva, meg amúgy is rendszeresen fertőtlenítve, akkor végülis... A másik amit előttem írnak. Az alomből ahogy viveszem a karicsok valamennyire beleragadnak. Azt nem szemezem le, mint a szőlőt. Kavicsot meg a leírt okokból nem dobnék a wc-be.

Kukánál természetesen nem a benti konyhai kukára gondoltam, hanem mindig kivinném a kinti nagy kukába.

Jelenleg azt csinálom, hogy a kert végébe kiszóróm. Csak az idők során már egy kissebb kupac van belőle. Ha nem ásom el azonnal, nem túl esztétikus meg szaga is van. Ezért gondoltam a kukára. Csak nem tudtam szabad-e ilyet oda rakni. De most mr világos. Gyerekem még nincs.

nov. 18. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!