Miert lehet az ott ?
Sziasztok. Par napja fogadtam be egy hofeher cicat. Nen igazan volt vele torodve kinti macska volt. Kb 3 honapos lehet.. egybol vittem dokihoz kapott antibiotikumot stb. Mondta az a doki hogy a cica nem tul szerencses a fulet illetoen. A feher fulu cicaknal gyakori a ful laphamrakja.. amit igazabol a magas UV sugarzas okoz.. keves szor van a fulen nagyon.. augusztus eleje fele szulethetett. Tehat napfenynek kivolt teve... mondta a doki hogy ilyen fiatalon nem szokott kijonni inkabb az idosebb cicakra jellemzo sajnos... szivem szakadt meg.. a cicus mindket fule hegye feketes
Erdekes mert csak a hegye.. nem igazan tudom eldonteni hogy maga a bore olyan szinu e ott.. piszooknak nem piszok mert nem jott le.. rettegek hogy mar el is kezdodott nala .... kb ket es fel het mulva megyunk vissza. Eloszor mikor latta az orvos szerintem azokat a fekete foltokat nem vette eszre..
A fule belul aktas. Arra is kapott cseppet.. de ez szo szerint a fule hegyen van..
A kerdesem annyi lenne hogy lehetseges hogy kb harom honaposan, ennyi napfenytol mar ez tortenjen?? Olyan nehezen hiszem ezt el.. ennyi erovel mimdem feher fulu kiscacanal lehetne gond.. nyilvan gondolom en hogy minnel tobbet van kiteve UV sugarzasnak annal nagyobb az eselye.. de ilyen kis ido alatt? ..
Rettenetesen felek. Estleg valami tanacs vagy gondolat?
Koszonom elore is
22\N
Még ne ijedj meg, lehet csak az atka miatt olyan a füle. De azért minél hamarabb meg kellene vizsgálja azt is a doki.
Mikor befogadtam a hópihémet 6 hónapos lehetett kb és nagyon csúnya volt az egész füle, de kapott kezelést és helyre jött. Csakis benti cica, szegényt az ablakba sem engedem inkább, ha ide süt a nap. Az anyja, nagyanyja mind beteges volt, mivel kint tartották őket azok, akiktől az enyémet befogadtam. Az egyiknek a fél füle már le volt műtve.
Koszonom!! Nem tudom az atka a fulon kivulre is terjedhet e
Nem csak a fulon belul...
Sajnos kizárni nem lehet, de valóban ritka, hogy ilyen gyorsan kialakuljon. Majd a doki megnézi, remélhetőleg nincs komoly gond.
A mi 10 év körüli cicánknak az orra hiányzik ugyanezen okból 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!