Melyik alom a legmegfelelőbb?
Egyik alom sem fogja eltüntetni a szagokat teljesen. A kiscicának a kakija pedig extra büdös lesz eleinte, mert a kicsik emésztése még nem tökéletes, de ha helyesen van táplálva, akkor kinövi ezt.
Ajánlott a csomósodó macskaalom, az jobban megköti a szagokat és jobban almozható is. A szilikátosra sokan mondják, hogy az a legjobb a szagok ellen, de sok macska nem szereti.
Én aldis Shah márkájút használok, nekem bevált. Olcsó, jól csomósodik, nem büdös, nem poros.
A szagok ellen, amit tehetsz: gyakori almozás (nem pácoltatjuk benne a pisit/kakit, hanem mihamarabb kiszedjük), rendszeres teljes alomcsere és alomtálca-mosás, illetve később érdemes lesz zárt almostálcára váltani, mert az, hogy teteje van és ajtaja, nagyon sokat lefojt a szagból. De eleinte jobb, ha könnyebben hozzáférhető az alom.( én egyébként azt csináltam új cicánál, hogy zárt alomtálcának eleinte levettem a tetejét,majd ha azt már magabiztosan használta, akkor felraktam a tetőt, de felnyitottam az ajtót, majd később az ajtót is lecsuktam. Így fokozatosan szokta, és nem okozott gondot.)
ma 16:55
Olyat nem kapsz, de majd lassan kialakul nálad egy "szagvakság"-nak nevezett valami, miután te nem, csak a mindenkori vendégeid fogják érezni a lakásodban lévő bűzt. Tudom, lepirosoznak de ez qrvára nem érdekel, viszont ha az igazságra vagy kíváncsi olvass utána amit írtam!😀
ma 19:38
1: Nem ismerkedek.
2: Nem olvastad el amit ajánlottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!