Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Éjszaka mellém akar feküdni a...

Éjszaka mellém akar feküdni a mcskám, ez miért van?

Figyelt kérdés

Egész pontosan fogalmazva inkább ez azért van mert szeret vagy azért mert fázik vagy biztonságban érzi ott magát?

A macskám nagyon emberközpontú , állandóan felugrik rám ha leültem és az ölemben kifekszik és hanyatvágja magát.

tegnap 10:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10/ Ebben igazad van egy kutya sokkal nehezebben él túl kint.

Viszont egy macska simán elmegy és akár nem jön vissza, egy kutya nem.

Mostcsak azért hasonlítom ezt össze mert ez a világ 2 legdominánsabban kedvelt háziállata.

tegnap 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Persze, a szent kutya, akit sikerült annyira szolgalelkűvé nevelni, hogy még ahhoz a “gazdához” is ragaszkodik, aki agyonveri…Csodálatos. Meg hogy nincs egy önálló cselekedete, ezer százalékban tőled függ. Hát kösz, nekem háziállat kell, nem csecsemő.
tegnap 12:42
 13/16 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy minden macska csak érdekből ragaszkodik a gazdájához. Ezt azok hiszik, akik szerint a macskák "hízelkedő, sunyi" állatok. Eddig 5 macskám volt, 3 már nem él, de bizton mondhatom, legalább kettő, de lehet, hogy három is, nem tudna/tudott volna másnál tartósan megmaradni. Főleg az első macskánk volt ilyen, szerintem belebetegedett és elpusztult volna, ha minket elveszít. Aki hoszabb ideig tart macskát, egy lakásban él velük, és megismeri a lelkivilágukat, az megérzi ezt a szinte transzcendentális kötődést.
tegnap 13:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem macska és macska között is hatalmas a különbség nyilván fajtájából és személyiségéből adódóan is. Az én lynx point sziámi macskámban több szeretet van, mint a fél országban ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne benne is érdek. Viszont ő olyan szinten bújós, hogy 0-24-ben benne van a fenekedben és állandóan veled akar lenni. Néha már kicsit sok is :D
tegnap 14:03
 15/16 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy minden macska más személyiség. Nekünk volt egy talált karthauzi nőstényünk, teljesen más volt, mint a többi macskáink: kissé távolságtartó, nagyon nyugodt és intelligens. Nálam maximum csak a csipőmön feküdt keresztbe, de a feleségemnél ölbe is felült. Sajnos, csak 4 évig volt velünk, egy orvosi műhiba miatt elpusztult, elmondhatatlan bánatot okozván.
tegnap 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Javaslom, szoktad le róla. Jövőbeli - lehetséges - problémát tudsz megelőzni vele, ha megtanulja, hogy a gazdi ágya - inkább hálószobája - az tiltott zóna."

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen problémára gondolsz? Kérdezem ezt úgy, hogy 10+ éve alszom macskával, és nem igazán láttam hátrányát azon kívül, hogy néha nem tudok tőle megfordulni.

tegnap 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!