Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Éjszaka mellém akar feküdni a...

Éjszaka mellém akar feküdni a mcskám, ez miért van?

Figyelt kérdés

Egész pontosan fogalmazva inkább ez azért van mert szeret vagy azért mert fázik vagy biztonságban érzi ott magát?

A macskám nagyon emberközpontú , állandóan felugrik rám ha leültem és az ölemben kifekszik és hanyatvágja magát.

tegnap 10:05
1 2
 1/16 BécsiFehér ***** válasza:
100%
Szeret és biztonságban érzi ott magát. Fázni nemigen fázik egy macska, van jó bundája.
tegnap 10:08
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Kényelmes hálás jó ott neki , kell neki a simogatás ,
tegnap 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát mert miért ne?
tegnap 10:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

A mi macskánknak is van bundája, mégis a radiátorhoz fekszik ha épp fűt.

Ettől még szerethet persze.

tegnap 10:31
 5/16 anonim válasza:
20%

A felsoroltak bármilyen kombinációja igaz lehet.

Javaslom, szoktad le róla. Jövőbeli - lehetséges - problémát tudsz megelőzni vele, ha megtanulja, hogy a gazdi ágya - inkább hálószobája - az tiltott zóna.

tegnap 10:38
 6/16 BécsiFehér ***** válasza:
100%
4: Az egyik macskám jelenleg is a radiátoron alszik. Szeretik a meleget, mert forróégövi állatok. Viszont, nyáron gyakran a kőpadlón elnyúlva hűtik magukat. Egyébként, a macska testhőmérséklete magasabb, mint az emberé, ezért inkább a macska tudja melegíteni az embert.
tegnap 10:38
 7/16 BécsiFehér ***** válasza:
100%
#5: Minden eddigi macskánk velünk aludt/alszik, van amelyik a lábunknál, van amelyik kettőnk párnái között. Nem találok benne problémát, hacsak nem úgy helyezkedik, hogy nem lehet testhelyzetet váltani.
tegnap 10:41
 8/16 Thunderfairy ***** válasza:
8%
Van egy rossz hirem emberek, lehet lepontozni érte. A macska az érdekből van az emberrel. Ha komolyan azt akarod hogy hűségből és szeretetből bujjon hozzád akkor a kutya a te háziállatod. Sajnálom, de a macska csak jól járt azzal hogy az emberhez kapcsolodot annak idején. Érdekállat a macska. Ettől függetlenűl szeretem a macskákat.
tegnap 10:49
 9/16 A kérdező kommentje:

8/ Én nem pontozlak le mert sajnos szerintem is teljesen iagzad van. Nyilván jó a macskának ha ott az ember de én is úgy érzem hogy inkább a haszon miatt van mellettem.

Volt egy olyan időszak amikor kertes házban lakutunk és kb lehetettlen volt éjszakánként klíma nélkül csukott ablakokkal és erkélyajtóval aludni pedig erős mágneses volt felszerelve de elkezdett kijárni naponta 1x jött haza kajálni utána lelépett és ezt hónapokon keresztül.

Mindig akkor jött haza ha rossz idő volt vagy éhes volt.

Elköltöztünk 4. re 80nm2 nyilván itt már van macskaháló nem mehet ki és szépen visszaszokott bentimacskára.

Szeretem a macskát és azt a szeretetett amit egy kutya tud adni azt egy macska meg sem tudja közelíteni bármennyire is simulós a macska.

A miénk nagyon ilyen de érzem én is ezt az érdek kapcsolatot amiről beszélsz.

tegnap 11:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak szimplán más dolgok érdekesebbek nálad. Attól még szeret. De ne feledd, hogy a kutya falka állat, a macska meg egymaga boldogul. A kettő nem hasonlítható össze. Mintha egy papagájt akarnál összevetni egy sólyommal.

A macska vadászik, erős benne az ösztön, a kutyákban (főleg ezekben a túltenyésztett szobakutyákban) nem annyira. Egy yorki kicsapva hamarabb éhen halna, mint a macskád.

tegnap 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!