Éjszaka mellém akar feküdni a mcskám, ez miért van?
Egész pontosan fogalmazva inkább ez azért van mert szeret vagy azért mert fázik vagy biztonságban érzi ott magát?
A macskám nagyon emberközpontú , állandóan felugrik rám ha leültem és az ölemben kifekszik és hanyatvágja magát.
A mi macskánknak is van bundája, mégis a radiátorhoz fekszik ha épp fűt.
Ettől még szerethet persze.
A felsoroltak bármilyen kombinációja igaz lehet.
Javaslom, szoktad le róla. Jövőbeli - lehetséges - problémát tudsz megelőzni vele, ha megtanulja, hogy a gazdi ágya - inkább hálószobája - az tiltott zóna.
8/ Én nem pontozlak le mert sajnos szerintem is teljesen iagzad van. Nyilván jó a macskának ha ott az ember de én is úgy érzem hogy inkább a haszon miatt van mellettem.
Volt egy olyan időszak amikor kertes házban lakutunk és kb lehetettlen volt éjszakánként klíma nélkül csukott ablakokkal és erkélyajtóval aludni pedig erős mágneses volt felszerelve de elkezdett kijárni naponta 1x jött haza kajálni utána lelépett és ezt hónapokon keresztül.
Mindig akkor jött haza ha rossz idő volt vagy éhes volt.
Elköltöztünk 4. re 80nm2 nyilván itt már van macskaháló nem mehet ki és szépen visszaszokott bentimacskára.
Szeretem a macskát és azt a szeretetett amit egy kutya tud adni azt egy macska meg sem tudja közelíteni bármennyire is simulós a macska.
A miénk nagyon ilyen de érzem én is ezt az érdek kapcsolatot amiről beszélsz.
Csak szimplán más dolgok érdekesebbek nálad. Attól még szeret. De ne feledd, hogy a kutya falka állat, a macska meg egymaga boldogul. A kettő nem hasonlítható össze. Mintha egy papagájt akarnál összevetni egy sólyommal.
A macska vadászik, erős benne az ösztön, a kutyákban (főleg ezekben a túltenyésztett szobakutyákban) nem annyira. Egy yorki kicsapva hamarabb éhen halna, mint a macskád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!