Ha egy felnőtt macskának a száraztápját nagyon kicsi szeműnek találom, akkor inkább ne etessek vele? (Fogak miatt)
Figyelt kérdés
Applaws száraztápot vettem most nekik, előtte Royal Canin Brittel etettem. Váltani szeretnék, mert szerintem a RC ár-érték arányban nagyon rossz, az Applaws viszont legalább 80% hús, gabonamentes, fele annyiért mint a RC.
Viszont a RC-nek a brit tápja elég nagy szemű, de imádják ropogtatni, a fogak miatt ez elég fontos, úgy hallottam. Az Applawsnak meg hiába a jó összetevői, mikor kinyitottam azt hittem, hogy kölyök tápot vettem, de nem… nagyon pici szemű, szinte nem is rágják, csak nyelik. Nem lesz baja később a fogaiknak? Egészséges egyáltalán?
tegnap 19:58
1/2 anonim válasza:
Ha ízlik nekik, akkor egyék. Vegyél mellé mást is, amit rághatnak.
2/2 anonim válasza:
A táp amúgyse sokat tisztít a fogakon, szóval igazából mindegy. Inkább valami csirkelábat vagy szárított nyúlfület adj neki időnként, az többet segít. De akár te is moshatod neki, ha nem zavarja, bár ezt a legtöbb macsek nem értékeli túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!