Milyen nedves illetve száraztápot ajánlanátok egy felnőtt cicának?
Nedvestápnak hívják összefoglaló néven a konzerveket és aszpikosokat, nyilván, mivel nagy a viztartalmuk. Webaruhazban pl így vannak csoportosítva.
Gondolom olcsón szeretnél nagyon jót, én is :). Nem biztos, hogy menni fog.
Mi Trainert eszünk, konzervet is, szarazat is, van tőle még drágább, mindenesetre adalekanyagmentes, az alapanyag, amiből készül, emberi fogyasztásra is alkalmas, stb. Elégedett vagyok vele. Tobb ízben van konzervje is meg száraz is A zooplus-on részletesen le van írva, én szeretek ott vásárolni. Nagyon megkonnyiti a dolgom, hogy a macskám nem eszi meg az aszpikosat.
Most kineztem (összetétel alapján) egy Mac's nevut ugyanott, a változatosság miatt.
Az allatorvosunk amúgy szaraznak a Royal Canin, Hills, Eukanuba harmas valamelyiket ajánlotta. Nincs vele nagy gondom, de akkor a cicám még kicsi volt a szarazhoz. Royalt amúgy árulnak kimeroset is, úgy tudom, sok helyen, bár az nem a legszerencsesebb. Royalnak nagyon drága a konzervje, és én csak kölyökben láttam.
Nedvestáp: porta21, schesir, almo nature, applaws, miamor feine filets, greenwoods
Szárasztáp: acana, orijen, purizon, taste of the wild, visán, applaws.
7-es!
Ezek a tápok tele vannak gabonával, és abszolút nem mondható jónak sem...
Az állatorvosom mondta hogy az összetevők felsorolásában az elejétől indulva a végéig csökkenő sorrendben vannak benne az összetevők...
Royal canin: szárnyasfehérje szárított, növényi fehérjekivonat, rizs, kukorica
Hill's: szárnyashúsliszt, búza, állatizsír, kukorica
Eukanuba: Szárított csirke pulyka, kukorica, kukoricagríz
Virbac: főtt gabona, állatizsírok hal és repceolaj, kukoricafehérje
Nem tudom, nálam sosem voltak a macskák gabonán nevelve...szerintem ez nem nekik való táp.... gabona gabona gabona....
Nézd amit én említettem:
Acana: Friss csirkehús (18%), szárított csirkehús (17%), szárított pulykahús (9%)
Applaws: Szárított csirkehús (47%), szárított kacsahús (21%), frissen készített darált csirkehús (16%)...
Szerintem van különbség, az én állatorvosom a gabonamentességet favorizálja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!