A macska próbálna pisilni, de nem megy neki, miért?
Mai nap arra lettem figylemes, hogy a macska pisilni akart, mivel a pisilő pózt vette fel, de nem ment neki. Ott ült kb 2 percig de nem jött semmi az alomba. Utána kb. 5 perc múlva visszatért és újra próbálkozott, de semmi. Azóta ezt többször eljátszotta.
Fájdalmat nem látok rajta, normálisan viselkedik. Nőstény, ivartalanítva nincsen, kb. 1,5 éves.
A macska jól van, semmi baja.
Aznap este pisilt, de elvittem másnap. Semmi baj nincs vele, de akkor is érdekes, nem nagyon értem mi történhetett.
Kinti-benti macska? Van valamiféle rendszer az életbe? Tehát pl. reggel-este újratöltöd a tálakat amiből iszik / eszik, vagy délután beenegeded/kieengeded a benti, stb. Milyen kaját szokott kapni?
Lehet akkor többet tudok mondani, macskaitató szökőkúttal még nem volt tapasztalatom, de van ismerős akinek bevált, viszont sokban függ a macska életmódjától is az, hogy mennyit iszik. :)
Orvos lássa mindenesetre.
Nekünk meg kellett katéterezni a fiú cicánkat, mert nem tudott pisilni. Csak ennyi volt a tünet, amúgy jól érezte magát, evett, inni nem sokat mondjuk, az is baj volt. Meg lett ultrahangozva és ilyen homok szerű van a hólyagjában ami elzárja a húgycsövet. Több mint egy éve már ilyen struvit elleni tápot esznek, keverve a simával. Azóta nem volt gond. Ez itatja őket és sokat járnak wc-re vele. Átmosódik a hólyagja. Mindenki eszi mert 3 ivartalanított fiú van és inkább megelőzzük náluk is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!