Ki tudom szedni a macskának itthon a varratot vagy vigyem vele dokihoz?
Figyelt kérdés
Műtötték a füleit és 2 hétig volt rajta gallér utána mentünk vissza varratszedésre. Mikor elkezdték kiszedni neki a varratokat nagyon vérzett a füle és szerintem emiatt maradt benne varrat neki. Mondta a doki hogy varrasodni fog és hullik még le neki majd róla. De azóta letisztult szépen a füle és két oldalt a füle alján benne maradt egy egy darab varrat. Az egyiket kiszedte(?) valahogy magának mert az nincs már benne de a másik még mindig benne van. Van esélye hogy ki tudom húzni neki vagy vigyem vissza vele a dokihoz? Bíztam benne eddig hogy kihullik ahogy gyógyul de még csak benne van mindig#Varratszedés otthon
okt. 18. 19:05
1/9 BécsiFehér válasza:
Én kiszedtem a hasán az utolsó varratot ivartalanítás után.
Én kiszedtem a hasán egy komplett varratsort, nem vittem ezért vissza. Olló kellett hozzá, meg csipesz.
2/9 BécsiFehér válasza:
Bocs, ez két macskával történt, amit írtam.
3/9 anonim válasza:
Ovatosan huzd ki, ha kijon, ha nem, akkor köröm borvago olloval lehet rajta segiteni, ha a csomot nem vagtak el. Mi visszamentunk varratszedesre, de benne maradt 2 kis szál ivartalanitas utan, kihuztam en.
4/9 anonim válasza:
Ugyan a cicáimat szerencsére mindig gondosan ellátták, de amikor nekem kellett összevarrni a fejem, akkor benne felejtettek egy varratot, sógornőmet kértem meg, hogy szedje ki :)
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben holnap megpróbálom akkor kiszedni neki. Ha nem sikerül visszaviszem azért. Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
okt. 18. 20:08
6/9 anonim válasza:
Youtube. Van róla videó.
(Érdekes, a válaszolók azt írják, ki tudod szedni..., mikor én ezt válaszoltam, belinkelve a megfelelő videót, akkor anyámba küldtek.)
7/9 anonim válasza:
Szaros 500 forintot kérnek el, vagy semmit. Micsoda fillérbaszók vagytok, hogy még ezt is megspórolnátok
8/9 BécsiFehér válasza:
Nem a pénz, hanem az idő, és a macskát is stresszeli, ha orvoshoz viszik.
9/9 A kérdező kommentje:
7, ingyen van az én orvosomnál a varratszedés nem a pénzen van a kérdés. Ahogy írtam voltunk varratszedésen de mindkét fülén a legalsó varratot benne hagyták. Kinti benti macska de nyáron szinte alig van bent télen meg csak bent van. Állatorvoshoz akkor viszem ha nagyon muszáj mert nem bírja se a hordozó, se az autót, se a tömeget márpedig ennél a dokinál 3 óra várakozás a minimum és nem helyben van hanem 40 perc oda kocsival. Úgyhogy ha lehet ilyen miatt nem stresszelem feleslegesen. Főleg úgy nem hogy a 2 hetet 'házi őrízetben" volt gallérral a nyakán
okt. 19. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!