Hogyan szoktassuk rá a cicát a wcre, mennyi idő míg megtanulja?
3 napja van nalatok, nyugika.
Megtanulja.
Esetleg tedd bele, kaparj egy kicsit a mancsaval, hogy erezze, hogy oda kell asni, aztan majd rajon.
Meg fogja tanulni, turelem :)
Nálunk egyből használták.
Rakd bele a kakiját az alomba, hogy szagolja érezze talán rászokik.
Már belehelyeztem őt kapirgáltam neki a mancsaival is simogattam benne egy kicsit h tudja az egy jó hely.
Az egyik ,,nagy ürítés,, előtt észrevettem hogy mire készül így gyorsan utolsó pillanatban belehelyeztem akkor ott maradt ott végezte el (már nem volt ideje moccani sem :D) kapott egy kis jutit utánna hogy megjegyezze de következő vizelést megint nem ott végeszte el.
Furcsa, nekünk eddig minden macskánk az első pillanattól szobatiszta volt. Pedig az egyiket az utcán találtuk, még életében nem találkozott alommal és így sem volt gond, egyszer megmutattuk és azt használta. (Na jó, egyszer próbálkozott egy nagyobb cserepes növény földjébe, de rászóltunk mikor elkezdett ásni és felfogta, hogy oda nem szabad.)
Ha már több almot is próbáltatok, még azt tudom elképzelni, hogy az elhelyezkedése nem tetszik neki. Hova raktátok az alomtálcát?
Amúgy jelenleg hova végzi a dolgát? Mennyire félős?
Az en macskam 2 het alatt erzett ra az alomra.
Nem mindegyiknek megy gyorsan, viszont szeretnek alapvetoen asni, ezert elobb-utobb az osszes raszokik :)
Hú, nekünk anyjuk által elhagyott és befogadott cicáink vannak, de az első pisis rongyot belenyomtam az alomba, azután már mindig azt használták.
A macskak nagyon okos és tiszta állatok, szerintem, csak árvának érzi magát a kisded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!