Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska verekedések meddig...

Macska verekedések meddig fajulhatnak?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy meg-e ölheti egyik a másikát?Tud valaki olyan esetről?

#macska harc
okt. 13. 16:25
 1/5 anonim válasza:
100%
Még nem láttam szerencsére, nem is akarok.Biztosan volt már mikor súlyosan meg sérült és meghalt,inkább az jellemző hogy jól meg tépik egymást utána mennek a dolgokra.Másnap úgyan így,főleg mikor párzani akarnak.
okt. 13. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szem sérülés ami komolyabb sérülés szokot lenni, de nem igazán tudnak hirtelen nagy kárt tenni egymásban igy szinte soha nem ölik meg egymást.
okt. 13. 17:29
 3/5 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Akkár halálig is.

Vagy olyan sérülést okoznak egymásnak,hogy orvosi segítség nélkül elpusztulnak.

okt. 13. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az nagyon ritka amikor az egyik megöli a másikat ha mindkettő felnőtt macska. De simán meg tudják ölni egymást technikailag.
okt. 13. 18:30
 5/5 anonim válasza:

Ismerek olyan macskát, aminek kikaparták a szemét. Illetve olyan macskát is ismerek, akit megharaptak, és utána a szövődményekbe belehalt.

Szóval igen, meg is ölhetik egymást, bár szerintem inkább a szövődmények miatt - szóval nem a helyszínen nyiffantják ki egymást, ahhoz azért elég durva erőkülönbség/méretkülönbség kellene szerintem, és valami brutál agresszív macsek.

okt. 15. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!