Alganyaló verekedése?
Az algnyalók szoktak verekedni ? Ha igen, miért ?
Úgy láttam, hogy nekem 2 lány alganyalóm verekedett...
60 literben tartja a halait ráadásul helytelenül,nem akar nekik kaját se adni mert más se adott nekik aztán majd elpusztulnak és jön hogy jaaaj én mindent megpróbáltam de elpusztultak...
Nagyobb alapterületű akvárium kellene, és egymástól távolabb kialakítani nekik a helyeket, főleg természetes fákkal, etetésnél is a főtt zöldséget ezek a fák közelébe kell dobni, jó messze egymástól, sokat időznek a fákon, kell az emésztésüknek.
Nekem 115 literbe van két nőstény, el kellett őket szeparálnom, dupla farakással, mostanában főtt cukkini, dinnyehéj, répa, uborka a menü, mindenből dupla van.
Van, hogy helyet cserélnek, egy helyen nem viselik el egymást, de béke van, mesze vannak a fák egymástól.
A spirulina tablettára gondolsz szerintem, lehet azt is adni, ha éppen nics főtt zöldség, de a zöldség jobb, egyrészt olcsóbb, főleg ha főznek otthon, másrészt szebbek a halak, nem utolsó sorban nem verekednek, mert elfoglalják magukat a zöldség rágcsálásával, elég sokáig tart.
Pl 2 db méteres répa legyen 50ft, a dinnye héj kukába menne, de az uborka sem eget verő összeg ilyenkor, egy nagy doboz spirulina meg 500ft, és nincs 1 dl.
"egyrészt olcsóbb"
Akváriumnál mindent éves szinten számolok, pl ha elfogy 1 nagy doboz spirulina havonta akkor az 6000 egy évben, egy 10 wattos szűrő 3600 egy évben, hozzá a növénytáp, egyéb haltáp is szép összeg, nem beszélve a világításról, több fénycső esetén legalább 1 fénycsövet ajánlott cserélni évente stb Végül is ha még spórolok is, meg jobb a halaknak, akkor miért ne adjak zöldséget, fel lehet fogni így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!