Hogy zavarjam el a macskákat, amik nem az enyémek?
Figyelt kérdés
Van egy kinti macskánk. Vannak „barátai" akik mindig átjönnek hozzánk, soha sem egyszerre. Ha nem eszi meg az összes ételt megeszik előle, vagy ha a miénk nem eszi meg rögtön, helyette is megeszik. Éhen marad, de nem mindig látjuk ki ette meg az ételt. Próbáltuk elzavarni, seprűvel arréb taszigálni, kirakni a kapun. Persze hogy ne fájjon neki, de 1 perc múlva visszajönnek.okt. 13. 11:06
21/22 anonim válasza:
Nem kell bent tartani, de arra a 20 percre ameddig eszik miért ne lehetne bent? Csak az előszobában pl.
22/22 anonim válasza:
Hacsak nem raksz macskabiztis kerítést, az a macska vissza fog járni akkor is ha nincs kaja. Az én macskáknak is atjarnak a barátai pedig nem kinnt eszik. De legalább nem eszik meg a kajaját ha nem férnek hozzá.
Vagy várd meg amíg eszik, vagy engedd be arra a 10 percre szegényt az előszobába. Az eloszobákban nem szokott padloszőnyeg lenni. De terits le egy műanyag alatetet. Nekem van, úgy néz ki mont a tanyeralátét csak cicásban. Mikor végzett kirakod. Nem hallottam olyat hogy egy csalad osszes tagja macskaallergiás, de a macskaszort megertem hogyha nem szereted. 10 percet kibirtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!