Hogy zavarjam el a macskákat, amik nem az enyémek?
Figyelt kérdés
Van egy kinti macskánk. Vannak „barátai" akik mindig átjönnek hozzánk, soha sem egyszerre. Ha nem eszi meg az összes ételt megeszik előle, vagy ha a miénk nem eszi meg rögtön, helyette is megeszik. Éhen marad, de nem mindig látjuk ki ette meg az ételt. Próbáltuk elzavarni, seprűvel arréb taszigálni, kirakni a kapun. Persze hogy ne fájjon neki, de 1 perc múlva visszajönnek.okt. 13. 11:06
2/22 anonim válasza:
A kajára mennek. Ha nem lesz kirakva, valószínűleg kevesebb macska lesz ott. Mondjuk hozzám jár át pár darab, és ameddig csak csílelnek a fűben engem nem zavarnak.
4/22 A kérdező kommentje:
Ma eltettük a kaját, de még itt fekszik és várja hátha kap valamit. Nem szeretném bántani, de azt sem szeretném ha itt maradnának.
okt. 13. 11:15
5/22 A kérdező kommentje:
Nálunk a házban mindenhol szőnyeg van, nem lehet bennt tartani, etetni őt.
okt. 13. 11:16
7/22 anonim válasza:
Nálunk is ez a probléma. Mindig lesben állnak a szomszéd macskák, mikor etetem a miénket. Ezért addig kinn vagyok vele, míg meg nem eszi. Vagy van mikor a teraszon adom oda neki a kaját, aminek van ajtaja ugyan csak nem lehet rendesen becsukni. Behajtani szoktam vagy betámasztani. Oda is volt mikor bejött egy idegen macska, mikor nem támasztottam be.
8/22 A kérdező kommentje:
Nem harapja meg, bármennyire meglepő. De akkor a szőrével tele lenne minden, nem nagyon, de allergiásak vagyunk a szőrre. Kint nem zavar a szőr, de bent nem lenne jó érzés arra ébredni este, hogy nem nem kapok levegőt :)
okt. 13. 11:30
9/22 A kérdező kommentje:
És a macskák ott is maradtak, vagy csak jöttek aztán később elmentek? Nálunk nem nagyon akar elmenni. Min 20x lett kitéve a kapun, de mindig visszajön. Eddig nem jöttek be, csak a kapun kívűlről figyeltek
okt. 13. 11:31
10/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!