Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicatartók, ti mit csináltok,...

Cicatartók, ti mit csináltok, hogy a macskátok ne szedje szét a bútorokat és ne tépje le mindenhonnan a tapétát?

Figyelt kérdés

Folyton fölágaskodik mindenre és kaparászik. Még régebben hoztam be neki a lakásba egy fatörzset, hogy azon kiélhesse magát, de rá sem bagózik.

Akkor mit tehetek, hogy amíg macskám van ne legyen egy romhalmaz a lakásom?

2010. nov. 4. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mi egy párszor rászólunk és abbahadja.(az utcán találtunk rá csontsoványan azóta nagyon boldog macska 13 éves vagyok és amikor hazaérek a suliból odaszalad hozzám mint egy kutya és nyávog egy újságban azt írták hogy ez a nyávogás azt jelenti hogy ?hol jártál?
2010. nov. 21. 11:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Parfümmel kell befújni én vagyok az előző (aki írta a történetet)amikor én bevagyok fújva a macska elszalad mert a parfüm nagyon erős a macskák számára és az illata is jó.
2010. nov. 21. 11:14
 13/16 Seal80 válasza:
A távoltartó spray-k nálunk nem voltak hatásosak, csak a kaparófa, amiből 2 is van a lakásban és rendszeresen használja, de a legjobb megoldás a KAROMVÁGÁS!!! Ne emberi körömvágóval tedd, mert roncsolhatja a karmait.
2010. nov. 21. 21:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Minálunk kinti macskák vannak, amik néha bejöhetnek. Ha látom, hogy kapar, gyorsan egy jelzésszerű "macskapofon"+nem szabad!. Ha kinn látom, hogy egy farönkön, kerítésen, vagy valami hasonlón élesíti a karmát, megvárom, míg végez, és megsimogatom+ dicsérő szavak. (jó cica, aranyos cica, okos cíca stb.)

ez bevált.

2010. nov. 22. 10:12
 15/16 anonim válasza:
vegyél neki kaparót. ha ugy is csinalja szidd meg annyiszor ahanyszor kell
2010. nov. 22. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
az én macskámmal ugyan ez volt úgy szoktattam le, hogy vettem ilyen fújót ami úgy fújja a vizet mint ha valami spré lenne és a macskák utálják a vizet mikor rosszat csinál fujj rá!
2010. nov. 22. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!