Büdös a macskám szája, mitől lehet?
Van egy mentet cirmosom (1 éves) imádom és az utcához képest nagyon jó dolga van de cserébe nagyon jó természetű szóval én vagyok hálás ezért.
Viszont... olyan ocsrotány dög szaga van a szájának hogy lefordulok a székről ha feljön hozzám és dumál a képembe....
ALDI-s közepesen drága száraz tápot kap azért mert ezt eszi meg: Coshida Selection Gabonamentes macskaeledel
Nedvesből meg a a félix és a prevital alutasakosokat adom neki reggel 1 et meg este 1 et váltásba.
A szőre szép és jó illatú állatorvos is megdicsérte de a szájszagra azt ki tudta zárni hogy fogával lenne baj mivel 1 éves és szépek is...
olyan büdös hogy álmában a legyek rászálnak.
Az enyémek is csak azt a szárazat eszik, mint a tiéd, mást nem hajlandóak. És nem büdös a szájuk. (A kelleténél jobban, mert azért evés után az övéké sem rózsaillatú)
Én is emésztési problémákra tippelek. Amúgy a doki bele is nézett a szájába, vagy csak a hasára ütött, hogy egy éves macskának nem lehet fogproblémája?
Az ínye szép rózsaszín? Nem duzzadt? Esetleg fogkő..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!