Miért csinálja ezt a fél éves cicánk?
Kiskorában került ide és azóta is csinálja ,ha talál egy plédet ami bolyhos akkor elkezdi dagasztani meg cumizza a szálakat akár órákig.
Ez alapján korán lehetett elválasztva? Vagy miért csinálja ezt?
Csak érdekel,nyilván nem probléma,de nem tudom hova tenni,hogy felnőtt cica hogyhogy csinálja ezt még.
Kölyökkorból megmaradt reflexek.
Talán kinövi, de az is lehet, hogy így marad.
Nálunk a 4 éves kandúr is dagasztja a takarót, ha hosszasabb alvásra készül.
De cumiznak is?
Az a legfuribb 🤣 elég nagy cica ,nagyon kis vicces ahogy ezt csinálja.
Köszönöm a válaszokat egyébként, akkor ez nem ritka jelenség ezek szerint
A dagasztás teljesen normális, nem is értem, miért azt emelik ki a válaszadók, azt minden macska csinálja. Az ujjbegyei közül ilyenkor illatanyagot juttat a dagasztot tárgyra (gazdira :D), jelezve, hogy az az övé.
A cuclizás már kevésbé hétköznapi, annak bizony lehet az oka a korai elválasztás.
De érdekes! Én a dagasztásra azt hittem,hogy szintén valami önmegnyugtató alvás előtti folyamat,ahol imitálja amikor cicizett az anyukájával.
A szájával mikor odadörgölőzik az is valami hasonló folyamat ugye? Ott is illatanyagot juttat a gazdira ha jól tudom.
Egyébként tényleg nagyon aranyos ,csak nem tudtuk hova tenni ezt a cuci dolgot. Meg nem értettük, hogy miért foltokban nyálas a kanapén a pléd 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!