Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lenne jobb helye a kiscicá...

Hol lenne jobb helye a kiscicámnak?

Figyelt kérdés
Van egy kiscicám (3 hónapos). Mem tudjuk hol lenne jobb helye neki, kinn az udvaron vagy benn a lakásban? Rengeteg betegséget el lehet kapni tőle ( mint ahogy a többi cicától is ), be is kakil a konyhaszekrény, hűtő mögé, összekoszolja a lakást, ebből a szempontból jobb lenne az udvaron. Viszont itt a tél, hideg van és a cica nem biztos hogy túlélné, mivel még picike... Anyukám inkább a kintlétet, de én a bentlétet szeretném. Segítsetek rajtam, mert sok a cirkusz, vitatkozás emiatt és jó lenne erre a témára pontot tenni. VÁLASZAITOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
2010. nov. 3. 15:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Milyen igaz, én is ugyanezt gondolom. Az összes undok influenzát, megfázást, gombát, miegyebet más emberektől szedem fel ami ellen nem is tudok tenni semmit, de a cicáktól még soha semmilyen bajom nem volt. Tisztán tartjuk őket, beoltatjuk és egyébként is nagyon tiszta állatok, tisztábbak mint sok ember akit a buszon látok...
2010. nov. 8. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Én nem engedem ki,mert féltem.Befogadott cica,eleget volt kint,most már biztonságban van...
2010. nov. 10. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Benti cica is lehet férges,és nem feltétlenül kell ahhoz,hogy szaros cipőhöz hozzáférjen.Nem véletlenül kell fél évente féreghajtót adatni nekik.Mivel ezek bennük vannak,és ki is fejlődhetnek,főleg ha nyers húst is esznek.
2010. nov. 11. 14:50
 14/15 anonim ***** válasza:
3hónapos,azaz őszi macska már elpusztul kint!
2010. nov. 14. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

14:50-es

A mi macskánk 14 éves, benti cica, és mindig is evett nyers húst. Nem volt férges egyszer sem, pedig nem kapott féreghajtót, csak akkor egyszer amikor idekerült hozzánk, 14 éve... Elég akkor féreghajtózni a macskát, ha férges. Azt látja az ember.

2010. nov. 15. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!