Ha pár órára elszökött a lakásomban élő macskám, vemhes lehet?
Ha még akarod előzni, vidd el állatorvoshoz. Nem késő még ivartalanítani.
Ha meg még akarod tartani, figyeld, hogy pár héten belül változik e a cicije(megduzzad), és nő e a pocakja. Ha ez mind megvan, cica áldás jön.
Tüzelt?
Nekem is kizárólag benti cicám van, de attól még ivartalaníttattam
Nekem kinti-benti cicám volt.
Én úgy vettem észre, hogy "babákat" vár, mikor egyszer a szokásos simizés közben mozgást éreztem a pocakjában.
Mondjuk előtte is picit látszott, hogy nagyobb a hasa, de annyira nem volt feltűnő, azt hittem, csak sokat evett.
Utána napi program volt, hogy a kezemmel "monitoroztam" a picik mocorgását (életem legszívmelengetőbb élményei között van az az időszak 😊). De ha biztosra akarsz menni, nyilván irány a doki.
Hogy a fenében lehet elviselni egy nem ivartalanított nőstény macskát bent? Imádom a macskákat, nem azért, de mikor az enyém tüzelt (5,5 hónapos volt csak, két héttel későbbre volt időpontunk ivartalanításra), egész nap vonaglott a földön, nyávogott panaszosan és tolta a seggét mindenki lábának 😅 minden szeretetem ellenére rohadt idegesítő volt, ráadásul 1 hét szünet után újrakezdte, mert amíg nem vemhesülnek, képesek átlag 2 hetente tüzelni. Azt hittem, megbolondulok tőle, mire végre eljött az ivartalanítás időpontja. Szóval már csak ezért sem értem, hogy miért ivaros, a várható betegségekről nem is beszélve...
Amúgy igen, lehet vemhes, senki se tudhatja biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!