Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen színű cica lenne a...

Milyen színű cica lenne a legjobb a történetetbe?

Figyelt kérdés

Írok egy történetet, egy kis Maine Coonról szól, de nem tudom, milyen színű legyen.

A történet egy különleges Maine Coon kiscicáról szól, amelyet egy család ajándékozott a nagymamának. Miután a nagymama elhunyt, a cica egy rokonhoz került, aki továbbadta egy újabb családnak. Ebben a családban két kutya és egy allergiás lány van, így a cica el is szökik.

Egy hideg, esős napon egy iskolába tartó lány rátalál a cicára, és hazaviszi néhány napra. Mivel a lány családja már rendelkezik egy házicicával és lakásban élnek, nem tudják megtartani a kiscicát. Néhány nap múlva a cica korábbi gazdája jelentkezik, hogy nem tudják megtartani.

Végül a lány osztálytársa fogadja be a cicát, akinek már van egy kék (hamuszürke) macskája. A két macska végül összeszokik, és a Maine Coon megtalálja új otthonát.

szept. 15. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Legyen szerintem fekete fehér foltos mondjuk anyi különlegességet adhatnál hozzá hogy legyen egy kicsi szív alakú foltja valahol.
szept. 15. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Hát ugye vannak a sztertípiák.

Úgy szól a fáma, hogy a vörösek nem túl okosak (baromi buták) de arany szívük van.

A teknõctarkák makacsak, félõsek és néha zakkantak.

A fehér macskák betegesebbek, és elvárják hogy kiszolgáld őket.

A cirmosok szeretetteljesek és ellenállóak.

De ez esetben szerintem a fajta jellemzése mérvadóbb mint a szín.

Az biztos, hogy a vörös macskák nagyon nagy része fiú, míg a teknöctarkák nagyon nagy része lány.

Szóval egy nagy, magabiztos vörös kandúr gyakori lesz, és valszeg enni is fog, mert nagy test, sok kaja.

A teknõctarkák meg mivel nagy rész nõstények, kisebbek és emiatt óvatosabbak.

szept. 15. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mi a pontos neve a színnek.

Bézs/ világos vörös.

Barátnőmnek volt egyszer egy ilyen színű cicája. Krémes volt a neve.

szept. 15. 14:58
 4/5 anonim válasza:
100%
Fekete-fehér foltos
szept. 15. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a történet kicsit szürreális, mert egy szép és fajtiszta macskát nem dobnának ki ennyien, sőt sokan megpróbálnák eladni, hasznot húzni belőle. Egy keverék nem túl szép macskához jobban illene a történet, hogy a történet végére igaz otthonra lelne. Én egy fehér vörös foltosat mondanék.
szept. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!