Milyen színű cica lenne a legjobb a történetetbe?
Írok egy történetet, egy kis Maine Coonról szól, de nem tudom, milyen színű legyen.
A történet egy különleges Maine Coon kiscicáról szól, amelyet egy család ajándékozott a nagymamának. Miután a nagymama elhunyt, a cica egy rokonhoz került, aki továbbadta egy újabb családnak. Ebben a családban két kutya és egy allergiás lány van, így a cica el is szökik.
Egy hideg, esős napon egy iskolába tartó lány rátalál a cicára, és hazaviszi néhány napra. Mivel a lány családja már rendelkezik egy házicicával és lakásban élnek, nem tudják megtartani a kiscicát. Néhány nap múlva a cica korábbi gazdája jelentkezik, hogy nem tudják megtartani.
Végül a lány osztálytársa fogadja be a cicát, akinek már van egy kék (hamuszürke) macskája. A két macska végül összeszokik, és a Maine Coon megtalálja új otthonát.
Hát ugye vannak a sztertípiák.
Úgy szól a fáma, hogy a vörösek nem túl okosak (baromi buták) de arany szívük van.
A teknõctarkák makacsak, félõsek és néha zakkantak.
A fehér macskák betegesebbek, és elvárják hogy kiszolgáld őket.
A cirmosok szeretetteljesek és ellenállóak.
De ez esetben szerintem a fajta jellemzése mérvadóbb mint a szín.
Az biztos, hogy a vörös macskák nagyon nagy része fiú, míg a teknöctarkák nagyon nagy része lány.
Szóval egy nagy, magabiztos vörös kandúr gyakori lesz, és valszeg enni is fog, mert nagy test, sok kaja.
A teknõctarkák meg mivel nagy rész nõstények, kisebbek és emiatt óvatosabbak.
Nem tudom, hogy mi a pontos neve a színnek.
Bézs/ világos vörös.
Barátnőmnek volt egyszer egy ilyen színű cicája. Krémes volt a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!