5 éves benti cicám van, alapjáraton nagyon nyugodt. Napi 1 óra játék után elfárad és csak alszik, nézeget. Amióta ez a nagyon erős szél van mintha kicserélték volna, fel alá rohangál a lakásban hátrafele álló fülekkel, néha neki is fut az ajtónak. Amikor meg akartam simogatni beleharapott a kezembe és nem akarta elengedni, erőszakkal kellett leszednem magamról. Eddig sosem csinált ilyet.
Lehetséges hogy az időjárás ennyire megviseli őt is?:( Nem tudom eddig hogy viselkedett ilyen helyzetben, fél éve fogadtam örökbe.
szept. 14. 20:59
1/8 anonim válasza:
Sziaa! Valószínű az időjárás a mumus.
Nekem is egy kis szürkeségem van már 2,5 éve ( szintén befogadtuk ).
Szelet nagyon nem szeretik a cicák, félnek tőle, olyan mint a dörgés meg a villámlás.
szept. 14. 21:23
2/8 anonim válasza:
Ha semmi más nem változott az életében, akkor lehet jogy az időjárás. Bár én még sosem tapasztaltam ilyesmit.
szept. 14. 21:34
3/8 anonim válasza:
van ahová 100km feletti szelet írnak.
szept. 14. 22:25
4/8 anonim válasza:
Nekem is zizibbek a pár hónapos cicáim, az újabb lehűlés óta.
szept. 14. 22:33
5/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, itt sajnos 87km/h szél van. Egyszerűen nem bírom. Nem tudok aludni, pedig hulla fáradt vagyok. Nálatok mi a helyzet?
Kis kedvencek hogy bírják ?
szept. 14. 22:56
6/8 anonim válasza:
Nálam amikor jön a hirtelen időjárás változás, azt szokta megérezni. Olyankor hasonló módon felpörög és bevadul, mint amit te is írsz kérdező. Külön pikáns hogy én is eléggé megérzem az időváltozásokat, szóval olyankor gyakran egymást kergetjük az őrületbe a cicával :D De őszintén szólva már azon is el kellett gondolkozzak, hogy mi van ha nem is az időváltozás a ludas, hanem csak tőlem veszi át ilyenkor a fura rezgéseket. Eléggé szenzitív ő az emberi lélekre és hangulatokra. Az előéletét nem ismerem legfeljebb csak sejtem, talált és utcáról befogadott cicáról van szó.
szept. 15. 14:47
7/8 anonim válasza:
Az én cicám kinti, szintén befogadtuk,és mikor nem esik az eső, kimozogja magát odakint, eső előtt bejön, és eső közben alszik. Az én cicám mostanában kicsit szelídebb. Szoktál vele mostanában játszani? Ha a cica vadabb, a játék kifárasztja. Egyébként ha simogatni akarod, adj neki jutalomfalatot, attól szerintem megszelídül valamennyire.(az enyém mindig megszelídül)
szept. 15. 15:14
8/8 anonim válasza:
Lehet. Ő hall valamit (fütyül a szél egy szellőzőben), ami idegesíti. Vagy frontérzékeny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!