Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg érdemes zárva tartani...

Tényleg érdemes zárva tartani az ablakot mert bármikor bejöhet rajta egy kóbor macska? Állítólag bármikor bejöhet egy kóbor macska és beszorul valami mögé és be kakil ezt mondták most nekem. Már zárva tartok mindent mert félek a lakásban.

Figyelt kérdés
szept. 14. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem 0,5% sansz van hogy egy ismeretlen macska bejöjjön. A macska szereti az ismert helyeket, vagy ahol már lakott
szept. 14. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Valamelyik még meleg nap a nyitott teraszajtóban állt egy macska. Nem tudom, bejött volna vagy nem, ha nem lát meg, de nagyon érdeklődő volt. Semmilyen élelmiszer nem volt a szobában, ami oda vonzotta volna.
szept. 14. 19:37
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
A szonszéd macsk rendszeresen átsétál a lakásomon. A köszönésemet nem us fogadja. Még életben vagyok.
szept. 14. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

Érdekes, a kérdező a betévedő macskától fél és mit ad isten, az összes válaszoló lakasába betévedt 1, vagy majdnem… hmmmm

Ezek azok a válaszolók akik ovódaskoruk óta különköltöztek másodállást vállalva

szept. 14. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Ötödiken lakom. Macska nem jön be :D Madár jött már be, ki is talált. Rovar nyáron sem sok jön be, ami zavar, az a darázs, poloska. Ezeket eddig kiraktam, jövő nyárra már talán lesz szúnyogháló.
szept. 14. 20:54
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem gyűlölök jobban, mint a szúnyoghálót. Jöjjön be bármi inkább.
szept. 14. 20:58
 17/19 anonim ***** válasza:
87%
Tapasztalatom szerint ha nagyon be akar menni a macska, akkor a szunyogháló sem feltétlen állítja meg. Anno a mi macskánk gyönyörűen átrepült a frissen felszerelt hálón, amikor nekifutásból beugrott az ablakon.
szept. 14. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
27%

14# "Ezek azok a válaszolók akik ovódaskoruk óta különköltöztek másodállást vállalva"

Hogy mit parancsolsz? :D

szept. 14. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Mi amikor cseréltettük az ablakokat, egyszer egy már tollas rozsdafarkú-fióka ült a szobában,és bámult rám,mikor bementem. Nagyon cuki volt! 🙂
szept. 15. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!