Tényleg érdemes zárva tartani az ablakot mert bármikor bejöhet rajta egy kóbor macska? Állítólag bármikor bejöhet egy kóbor macska és beszorul valami mögé és be kakil ezt mondták most nekem. Már zárva tartok mindent mert félek a lakásban.
Figyelt kérdés
szept. 14. 15:42
1/19 anonim válasza:
Nalunk mar ugrott fel az ablakparkanyra idegen macska, de szunyoghalo volt rajta nem tudott bejonni.
2/19 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy lehet szúnyogháló nélkül létezni 😂 a macska a legkisebb rossz, ami bejöhet az ablakon kb. Millió rovar, bogár, ami csíp, gyíkok, bármilyen madár stb. Ezerszer inkább egy macska. De leginkább szúnyogháló, és akkor ezek közül egy sem jön be 🤷♀️
3/19 anonim válasza:
Történetem a következő:
Nyár van, lakás földszinti, ablak mindig nyitva.
Pár hete erős macskaszag/macskapisiszag volt a lakásban. Aztán egyszer egyedül vagyok otthon és engem úgy megijesztett az a cica, annyira, hogy sikítottam. Ott állt velem eszembe. Ő jobban megijedt tőlem.
Szóval igen, simán be tud járni. De ha eléggé megijeszted többé nem jön vissza. Legalábbis ezt sose láttuk többet!
4/19 anonim válasza:
Nem kell zárva tartani, de szúnyogháló mindenképp ajánlott. Hozzám egyik nap egy megtermett lódarázs akart mindenáron bejönni, de a szúnyoghálótól nem tudott szerencsére. Kicsit félelmetesebb és veszélyesebb, mint egy macska.
6/19 anonim válasza:
Földszinti ablakon tényleg bemehet kóbor macska, főleg, ha vannak is a környéken. De miért szorulna be bárhova? És bepiszkítani sem fog feltétlenül. Régebben laktam olyan helyen, ahol ugyan nem ablakon jött be cica, hanem a társasház egyik lakó által nyitva hagyott ajtaján. Feljött a lépcsőn az emeletre. Aztán amikor meglátott minket, akkor iszkolt. Félni nem tudom, miért kell ilyesmitől. Egyáltalán nem olyan gyakori, és ha megtörténik sem ez a világ vége, hacsak persze nincs macskafóbiád.
7/19 anonim válasza:
Igen. A mamámnál a konyhaasztalról lopta el a kolbászt a szomszéd macskája, amíg nem figyelt. Bár a macska nem szorult be, meg egyébként előbb fogod hallani, minthogy elvégezze a dolgát. Jelzik ők, ha nem tudnak kijönni.
8/19 anonim válasza:
Hatodikon lakom.
Még sosem jött be macska.
Denevér igen,amíg nem lett szúnyogháló...
9/19 anonim válasza:
Gondolom szúnyoghálóról még nem hallottál
10/19 anonim válasza:
Tőlem bejöhet bármi, én szellőztetés nélkül élni nem tudok, nálam télen is 2-óránként meg van pattintva az ablak félórára, másképp érzem megfulladok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!