Antibiotikumot kap a 4 hónapos cica, milyen probiotikum jó neki?
Figyelt kérdés
Megy a hasa valószínű az antibiotikumtól + válogat is kajában,így több fajta konzervet kapott tegnap és ma is. Főtt rizst adhatok neki amíg nem jutok el állatpatikába? Állateledelesnél szerintetek van probiotikum?szept. 4. 19:45
1/6 anonim válasza:
Sima, emberi is jó neki, vagy sima, bolti joghurt. Amúgy miért nem a dokit kérdezted?
2/6 A kérdező kommentje:
Doki nem mondta hogy kellene, én pedig elfelejtettem megkérdezni sajnos.
szept. 4. 20:29
4/6 anonim válasza:
Doki sajnos embereknek sem mondja😃 Én 30 felett tudtam meg random kollégától, hogy antibiotikum mellé jó, ha szed az ember probiotikumot is, mikor panaszkodtam a kezelés közben, hogy fura a gyomrom (nem hasmenés csak kellemetlen érzés) és levertnek érzem magam. Lehet ez ilyen általános tudás amúgy, de nekem sem a háziorvosom, sem a fogorvosom (akkor épp amiatt szedtem) nem mondta.
5/6 anonim válasza:
Adhatsz neki rizst igen. :) Nekünk az állatorvos annó Purina Pro Plan Forti Florat adott :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
szept. 5. 05:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!