Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megevett a cicam egy darazs...

Megevett a cicam egy darazs irtos darazsat, lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Bejott a hazba a darazs en pedig lefujtam es megette de mar pont nem elt, lehet valami baja a cicamnak?

szept. 1. 22:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem fujtam egyatalan sokat ra, az allatorvos azt mondta ha lesz tunete itassunj vele tejet es vigyuk be de szerinte nem lesz semmi gond, de jolvan a cicus, max akkor jon ki uddvarra ha kint vagyunk es porazba van akkor is🥰
szept. 3. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Hogy a buba atos fenébe lehet kevesebb %-om annál aki k9nkrétan csak annyit írt, hogy 9-nek igaza van?

szept. 3. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12. Üdv a Gyakorin! Én az 1. vagyok, nézd meg a lepontozásom, miközben szakmai választ adtam, ingyen!
szept. 3. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A pontozás semmit nem jelent.

#13-as, a szakmai válasz nem csak annyi, hogy "semmi nem lesz".

A szakmai válasz részletesebb és indoklásokat is tartalmaz.

Egébként tény, hogy a kérdésben feldobott esemény nem egy komoly dolog.

szept. 3. 16:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert pontoznak le embereket,en mindenkit feljebb pontoztam
szept. 3. 21:16
 16/19 anonim ***** válasza:
27%

14. De ha egyszer semmi nem lesz, akkor szakmailag mit kéne még fejtegetni??? Kapott választ. Kész.

Amikor az étteremben megkapod a számlát, és eléd teszik, hogy 12400 forint, akkor te leülteted a pincért, elő a toll, papír, számológép, beszerzési számlák, csekkek,..., és nekiállsz kimatekozni a pincérrel, hogy miért pont 12400 a 12400?

szept. 3. 23:55
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Rossz hasonlat, a szamla reszletes info azzal szemben, hogy csak odamondjak, "fizess 12400-at".

En azt mondom, hogy "baja lesz" te azt, hogy "nem lesz baja".

Akkor az 2 ellentetes velemeny all egymassal szemben. Egyik se er tobbet a masiknal. A szakmai velemeny tobbet ad hozza.

Nem mond9m, hogy mindig lehet reszpetesennindokolno de egy 3 szavas mondatra nem mo djuk, hogy szakmai

szept. 4. 06:33
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
17. "Karburátor, cserélni kell." 3 szavas, szakmai válasz. Neki állsz okoskodni a szerelőddel?
szept. 4. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
Persze, ha azt úgy teszi, hogy nem is látta a gépet.
szept. 4. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!