Megevett a cicam egy darazs irtos darazsat, lehet valami baja?
Figyelt kérdés
Bejott a hazba a darazs en pedig lefujtam es megette de mar pont nem elt, lehet valami baja a cicamnak?szept. 1. 22:58
1/19 anonim válasza:
Vidd állatorvoshoz! - Ez a Gyakorisok válasza.
Semmi baja nem lesz! - Ez a szakember válasza.
2/19 anonim válasza:
szerintem sem lesz baja, de rajtam ne muljon csori elete
3/19 anonim válasza:
Mikor megette frissen volt lefújva? Mivel a vegyszer árthat neki, mérgezés. Itassál vele pálinkát mert az kiszedi a mérgezést. Vagy vidd állatorvoshoz.
4/19 anonim válasza:
Imádom a macskákat, és abszolút nem tartom magam egy hanyag gazdinak, de emiatt nem szaladnék állatorvoshoz. Annyit tehetsz, hogy figyeled nem lesz-e valami tünete, és ha kijárós, akkor minimum erre az éjszakára ne engedd ki. De mégjobb lenne, ha egyáltalán nem járna ki magában.
5/19 anonim válasza:
Remèlem nincs semmi baja a cicusnak🥺
6/19 anonim válasza:
Leher baja. Ha az irto hatoanyaga permetrin. Ha rango gorcsei lesznek akkor az egyertelmu permetrin mergezes.
Remelhetoleg egy darazstol nm lesz gond.
8/19 anonim válasza:
Minek pontoztatok le? Nem szakértők...
9/19 anonim válasza:
Mennyit fújtál rá?
Ha tocsogott a fehér habban akkor lehet baja
Ha takarékosan fújtad le pont, hogy meghaljon akkor nem lesz semmi baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!