Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Sebész, onkológus, onkosebész...

Sebész, onkológus, onkosebész (aneszteziológus) szájüregi daganatos cicának?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudtok nekem olyan állatorvost (rendelőt) ajánlani, akire nyugodt szívvel rábízhatok egy idős, feltehetően szájüregi daganatos cicát? Gondolom, először vizsgálatokat és mintavételt végeznek, majd sebészi beavatkozást és szükség esetén egyéb kezeléseket (pl. kemoterápia). Jó lenne mindent egy helyen megoldani, elsősorban budapesti lehetőségekben gondolkodom. Őszintén szólva tartok az altatástól is. Sőt, olyat is hallottam, hogy egy rosszul sikerült mintavétel miatt a daganat terjedni kezdett és áttéteket képzett. Bármilyen tapasztalatot, véleményt szívesen fogadok. Köszönöm!

szept. 1. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

ÁHOK (Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központ)

1148 Budapest, Bolgárkertész u. 31

szept. 1. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

Orvost nem tudok ajánlani, de van egy facebook csoport, aminek a neve:

"Jó vagy rossz az állatorvos? Ajánlod vagy nem? Tapasztalatok az orvosokkal!"

Itt nagyon sokszor vannak specifikus ajánlások állatfaj és szakterület kapcsán. Érdemes lenne ott kiírni a kérdésedet, mert nagyon sok segítőkész ember van, és olyanok fognak ajánlani, akik hasonló cipőben jártak, mint te.

szept. 1. 13:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Úgy tudom, az ÁHOK-ban több orvos rendel párhuzamosan. Kihez lenne érdemes időpontot kérni?
szept. 1. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsősorban dr Vajdovich Péter (de ott azért mindenki elég penge; ha meg az látszik jobbnak, akkor megbeszélik az esetet egymással)
szept. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!