Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Jó minőségű macskahordozót...

Jó minőségű macskahordozót keresek?

Figyelt kérdés

Ezekkel az olcsóbb műanyagokkal már megjártam, törnek mint a franc :/ olyat nem szeretnék, ami műanyag, de az ajtaja fém, mert volt hogy random kitört belőle a macsek. Gondoltam a teljesen fémre, de attól tartok hogy az hideben nagyon hideg lenne, melegben meg felforrósodna.

Sokat utazunk, fontos hogy kényelmes legyen neki.

Melyiket ajánlanátok

aug. 29. 17:04
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ez elég stabilnak tűnik, mit gondoltok róla? Van esetleg valakinek ilyenje?

aug. 29. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az az átlátszó műanyag ajtó nem tűnik túl jónak.
aug. 29. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mi elégedettek vagyunk a hátizsákkal. Nekem olyan van, amelyiknek a háta lenyitható és így nagyobb teret nyújt.. tökéletes lehet autóban utazáshoz és könnyebben hordozható mint a kézi boxok.

[link]

aug. 29. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy keresel-e azt neked kell tudni.

Nekem sima Fressnapfos van, igaz annak idején nem a legolcsóbb fajta volt. 10 éve biztos megvan és semmi baja. Műanyag az ajtaja, de nekem nem tigrisem van. Nem szokott benne dühöngeni, kitörni belőle a cica. Teljesen nyugodtan elvan benne.

aug. 29. 19:01
 5/7 anonim válasza:
100%

Nálunk évek óta szuperül szolgál egy ilyen: "Catit White Tiger Voyageur fekete szállítóbox"

Infó mellé: Kitörés-biztos zárrendszer, etetőtál, simogató nyílás, lefolyó perem, optimális szellőzés

Árban kb 10.000 Ft körül megáll, mi tudjuk ajánlani :)

aug. 29. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ódzkodsz a műanyagtól, erre belinkelsz egy full műanyagot 🤦

Bemész bármely kisállatboltba és megkeresed a fém ajtós verziót. De van már fonott kosár is fém ajtóval, az biztos nem fog összetörni, ha elbénázod és leejted.

aug. 30. 06:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van, mint az #5-ösnek. Kiváló, praktikus, a cicának bőven van helye. Mi nagyon szeretjük!
aug. 31. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!