Jó minőségű macskahordozót keresek?
Ezekkel az olcsóbb műanyagokkal már megjártam, törnek mint a franc :/ olyat nem szeretnék, ami műanyag, de az ajtaja fém, mert volt hogy random kitört belőle a macsek. Gondoltam a teljesen fémre, de attól tartok hogy az hideben nagyon hideg lenne, melegben meg felforrósodna.
Sokat utazunk, fontos hogy kényelmes legyen neki.
Melyiket ajánlanátok
Mi elégedettek vagyunk a hátizsákkal. Nekem olyan van, amelyiknek a háta lenyitható és így nagyobb teret nyújt.. tökéletes lehet autóban utazáshoz és könnyebben hordozható mint a kézi boxok.
Hogy keresel-e azt neked kell tudni.
Nekem sima Fressnapfos van, igaz annak idején nem a legolcsóbb fajta volt. 10 éve biztos megvan és semmi baja. Műanyag az ajtaja, de nekem nem tigrisem van. Nem szokott benne dühöngeni, kitörni belőle a cica. Teljesen nyugodtan elvan benne.
Nálunk évek óta szuperül szolgál egy ilyen: "Catit White Tiger Voyageur fekete szállítóbox"
Infó mellé: Kitörés-biztos zárrendszer, etetőtál, simogató nyílás, lefolyó perem, optimális szellőzés
Árban kb 10.000 Ft körül megáll, mi tudjuk ajánlani :)
Ódzkodsz a műanyagtól, erre belinkelsz egy full műanyagot 🤦
Bemész bármely kisállatboltba és megkeresed a fém ajtós verziót. De van már fonott kosár is fém ajtóval, az biztos nem fog összetörni, ha elbénázod és leejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!