Mit csinálnak a törött macska farokkal?
Figyelt kérdés
Kiscicának eltört a farka, nem tudom mi történt vele, nem is az enyém, falun lakom, nem divat az ivartalanítás, sok a kóbor cica. Arra gondoltam, hogy mivel szelíd, megtudom fogni elvinném állat orvoshoz, de csinálnak vele egyáltalán valamit? Lehet gipszelni vagy valahogy kezelni? Nagyjából mennyibe kerülne a gyógykezelése? Szeretnék biztosra menni, hogy egyáltalán lehet vele mit csinálni mert 2 és fél órára lakom a legközelebbi rendelőhöz. Magamhoz vettem most jelenleg, bent van elzárva egy szobába alommal, vízzel, étellel ellátva. Egyébként élénk, nem bágyadt a cica, játszik, eszik rendesen.aug. 27. 19:11
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hol tört el a farka, de minden esetre érdemes megnézetni orvossal
2/8 anonim válasza:
Ismerek cicát, aki felnőtt úgy, hogy születése környékén eltört a farka. Semmi baja. Csonkafarkú. Na és?
3/8 anonim válasza:
Az én cicámnak is kiskora óta törött a farka, sosem akadályozta semmiben. De persze nézesd meg orvossal.
4/8 anonim válasza:
Hol van eltörve?
Az enyémnek a farka leges legvégén volt törés de már csak az után vettük észre, hogy begyógyult, ott kicsit el van ferdülve. Annyira a legvégéről van szó, hogy csak akkor lehet észrevenni, ha kifejezetten azt keresed, nem is tudom hogy vettem észre. Mutattuk dokinak, azt mondta felesleges vele bármit kezdeni, nem akadályozza semmiben.
5/8 anonim válasza:
Szerintem egy törött farkincával túl sok mindet nem tudnak csinálni. Az én macskámnak egyszer az egyik ujja tört el, de ő még a mancsáról is leszerelte egy éjszaka alatt a rögzítő kötést (úgy hogy ketrecben volt)
6/8 A kérdező kommentje:
A közepe táján. Teljesen elvan görbülve. Derékszögbe.
aug. 28. 10:54
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg le fogják amputálni.
Derékszög elég durva láttam már oyan kóbor macskát akinek egy idő után szimplán lesett a farkas
8/8 anonim válasza:
Jól van azóta a cica, mi történt azóta vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!