Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csinálnak a törött macska...

Mit csinálnak a törött macska farokkal?

Figyelt kérdés
Kiscicának eltört a farka, nem tudom mi történt vele, nem is az enyém, falun lakom, nem divat az ivartalanítás, sok a kóbor cica. Arra gondoltam, hogy mivel szelíd, megtudom fogni elvinném állat orvoshoz, de csinálnak vele egyáltalán valamit? Lehet gipszelni vagy valahogy kezelni? Nagyjából mennyibe kerülne a gyógykezelése? Szeretnék biztosra menni, hogy egyáltalán lehet vele mit csinálni mert 2 és fél órára lakom a legközelebbi rendelőhöz. Magamhoz vettem most jelenleg, bent van elzárva egy szobába alommal, vízzel, étellel ellátva. Egyébként élénk, nem bágyadt a cica, játszik, eszik rendesen.

aug. 27. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ, hol tört el a farka, de minden esetre érdemes megnézetni orvossal
aug. 27. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Ismerek cicát, aki felnőtt úgy, hogy születése környékén eltört a farka. Semmi baja. Csonkafarkú. Na és?
aug. 27. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én cicámnak is kiskora óta törött a farka, sosem akadályozta semmiben. De persze nézesd meg orvossal.
aug. 27. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hol van eltörve?

Az enyémnek a farka leges legvégén volt törés de már csak az után vettük észre, hogy begyógyult, ott kicsit el van ferdülve. Annyira a legvégéről van szó, hogy csak akkor lehet észrevenni, ha kifejezetten azt keresed, nem is tudom hogy vettem észre. Mutattuk dokinak, azt mondta felesleges vele bármit kezdeni, nem akadályozza semmiben.

aug. 27. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy törött farkincával túl sok mindet nem tudnak csinálni. Az én macskámnak egyszer az egyik ujja tört el, de ő még a mancsáról is leszerelte egy éjszaka alatt a rögzítő kötést (úgy hogy ketrecben volt)
aug. 28. 10:43
 6/8 A kérdező kommentje:
A közepe táján. Teljesen elvan görbülve. Derékszögbe.
aug. 28. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg le fogják amputálni.

Derékszög elég durva láttam már oyan kóbor macskát akinek egy idő után szimplán lesett a farkas

aug. 29. 11:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól van azóta a cica, mi történt azóta vele?
szept. 13. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!