Mit csinálnak a macskák egész nap?
Sokszor látom, hogy csak tétován sétálgatnak, nézelődnek, máskor meg mintha igyekeznének valahova. Mivel foglalják el magukat egész nap? Van valami dolguk, vagy csak ösztönösen járkálnak arra, amerre épp látnak valami érdekeset? Vannak gondolataik? Például a kiscicák gondolnak a fajfenntartásra? Vagy még felnőttkorukban sem, hanem csak úgy megtörténik? Mit gondolhatnak rólunk, ha mellettük járkálunk? Biztosan tudják, hogy mi egy másik faj vagyunk, mert máshogy viszonyulnak hozzánk, mint egymáshoz, de a szemünkbe néznek, felismerik az arcot.
Mire gondolhatnak, ha zenét hallanak? Az nekik ugyanolyan megnyugtató, feltöltő érzés, mint az embereknek? Tudják hogy az zene?
A zenei kérdésed felvetése engem is érdekelt, úgyhogy rákerestem, van-e erre vonatkozó kutatás, és ezt a cikket találtam:
Tehát a macskazene, amit kifejezetten nekik írtak, jó hatással van rájuk.
2
júj ezt én is láttam. baromi jó kis sorozat volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!