Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a cicámmal ?

Mi lehet a cicámmal ?

Figyelt kérdés
Sziasztok voltam a cicámmal állat orvosnál mivel úgy vettem észre elvan neki dugulva az orra azt mondta nem látja hogy náthás így nem kell aggódnom de én mégis aggódok hiszen szeretem nagyon azóta eltelt 1 hónap kb de még mindig nagyon furán veszi a levegőt étvágya teljesen rendbe van rengeteget eszik iszik is rendesen lehetséges hogy a nagy meleg is közre játszik vagy esetleg a ventillátor miatt lehetne ? Nem akarok hülyeségekre gondolni de aki aggódik az állatáért minden dolog megfordul a felyében 😅
aug. 23. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Asztmára hajlamos? Milyen idős cicus, lehet a kora miatt is. Ha nagyon aggódsz, vidd el újra a dokihoz és utána tudd segíteni, hogy hogyan tovább.
aug. 23. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fel is szippanthatott valamit az orrába. Nem tüsszög/tüsszögött többet, mióta fennáll a dolog? Mit értesz az alatt, hogy furán veszi a levegőt? Liheg, túl gyorsan lélegzik, vagy mi a gond pontosan?
aug. 23. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Màsik orvoshoz vidd!
aug. 23. 22:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tüsszög egyátalán olyan mintha náthás lenne amikor veszi a levegőt úgy hallom de nem folyik az orra se neki naponta többször is próbálom toeolgetni neki hátha de semmi 5 hónapos körül van a fajtája pedig bengáli ha ez számit bármit is az étvágya mindene teljesen rendbe van lehet hogy a ventillátor miatt van ez vagy túl poros lenne neki a levegő ? 2 orvosnál is voltunk mind a kettő azt mondta biztos nincs macska nátha
aug. 23. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
94%
Ne nyomasd a ventilátort és párásíts. Ha ezután nem javul, vidd el normális állatorvoshoz, aki belenéz az orrüregbe is, mert a náthás légzés nem csak vírusfertőzésre (macskanátha) utalhat.
aug. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!