Hogy szoktassam le a cicámat hogy rágja a kezemet?
Mindent meg rág, papucs meg stb. engedem is neki, kivéve a vezetéket.A kezemet is szokta, de én nem szeretem meg tele vok már karmolással( a kezem). ha rághatja a papucsot meg a plüssnyuszit stb. akkor az mért nem elég neki?
hogy szoktassam le?? ha csak elveszem a kezem, az nem segít..mert megtalálja.:)
A kutyákat úgy szoktatják le arról, hogy mindenféle dolgot összeegyenek a földről, hogy ételt hagynak a földön aminek a közepén egy adag bors van. Amint a kutya beleharap bizony kiköpi, de legalább megtanulja hogy csak a tányérból kapott étel nem csíp!
Esetleg tedd Te is a kezeddel. Nem muszáj borsot használni, elég ha mondjuk citromlével kicsit átdörzsölöd a kezedet, talán felhagy a nyaldosással / rágással. :D
Próbálkozott az enyém is, de rásikítottam. Ha harap, rövidet, éleset, hangosat kell sikkantani, és befejezni a játékot.
Hamar rájött, hogy ha harap/karmol, jön a sikoly, és vége a játéknak.
Persze nem kell üvölteni, egy rövid visítás is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!