Hogy viselkedne a macskátok, ha pórázon vinnétek sétálni? Mit szólna hozzá?
Nem macskának való a póráz. Előbb boldogulsz egy szakállas agáma pórázon sétáltatásával mint a macska pórázon sétáltatással.
Egy macska nem bírja felfogni az egész szituációt mert nem társas lény, ezért ha rájön hogy tőled egy bizonyos távolságra fizikailag képtelen elmenni akkor nagyon bepánikolhat.
Én a cicámat egészen kicsi korától kezdve viszem pórázon sétálni mivel panelban lakom. Emlékszem nevettek a boltban mikor kismacskára kerestem hámot.. tengerimalacra valót adtak, de végülis bevált, jó volt rá :)
Szóval ő nagyon szereti, ha meglátja már az ajtóban nyávog és várja hogy rátegyem és menjünk sétálni. Persze nem úgy kell sétáltatni mint egy kutyát. Én hagyom hogy menjen amerre akar, megálljon ahol akar, annyi hogy a biztonságára ügyelek azért, hogy ne menjen ki az útra.
Amikor kicsi volt, sokan jöttek oda kiváncsiskodni hogy nahát egy macskát sétáltatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!